Rãzbunarea “bosilor” de la Morgã: au lãsat mortul de Covid din Bârlad, dezbrãcat! (FOTO, VIDEO)

Andreea Andrei și tată ei, Dorel Petru Andrei

REVOLTÃTOR… Continuã scandalul în cazul bârlãdeanului Dorel Petru Andrei, în vârstã de 53 de ani, mort la spitalul „Elena Beldiman” si diagnosticat cu Covid post-deces! Fiica bãrbatului, care a protestat public, pentru cã nu putea sã îsi ia pãrintele de la morgã, face acuzații si mai grave. Femeia spune cã, supãrați cã au apãrut în presã dezvãluiri despre acest caz, reprezentanții  de la morgã au lut-o la batjocurã de cum au vãzut-o si, mai mult, pentru a se rãzbuna, i-au pus tatãl în sicriu în… pielea goalã, iar hainele cu care trebuia înmormântat, le-au pus într-un sac si le-au înghesuit în sicriu, deasupra cadavrului.  Fiica defunctului susține cã a vãzut alți morți de Covid, care însã erau îmbrãcați cum trebuie, însã de tatãl ei efectiv si-au bãtut joc. Si poate cã spusele femeii ar  pãrea doar niste fabulatii, însã aceasta are niste probe video care atestã bãtaia de joc si umilintele îndurate la morgã, unde, se pare cã un vãr de al ei a fost chiar luat la bãtaie de un autopsier. Toate aceste probe vor fi analizate de conducerea spitalului bârlãdean, care promite luarea unor mãsuri severe în acest caz de abuz a celor de la morgã.

Angajații de la morga spitalului din Bârlad s-au rãzbunat crunt pe femeia care a prostestat în fața porții si a reclamat modul în care cadrele medicale din spital s-au purtat  în cazul morții tatãlui sãu. Acestia, acuzã femeia, i-au pus în sicriu tatãl în pielea goalã, iar hainele de înmormântare le-a pus femeia în raclã, peste sacii în care era tatãl ei înghesuit în sicriu. Mai mult, când un vãr de al ei a cerut ca si decedatul lor, care a stat 10 zile în frigiderul de la morgã, sã fie îmbrãcat, mai ales cã familia nu crede cã acesta a murit de Covid-19, un autopsier de la morgã a sãrit la el la bãtaie, iar pe fata decedatului, Andreea Andrei, a înjurat-o efectiv. „Du-te-n mortii mã-ti!!” spune ea cã i-a zis autopsierul, iar de aici si pânã la un adevãrat scandal în fata morgii din Bârlad a fost doar un pas! Tipete, plânsete si stupoare!! Toatã familia lui Dorel Petru Andrei a înmârmurit când a vãzut cã nu li se îmbracã decedatul si este obligatã sã-l îngroape în pielea goalã, hainele fiind puse deasupra sacului în care era trupul gol, fãrã viatã!

„Ati vãzut, doamnã, ce se întâmplã la noi în oras? Ati vãzut? Ati vãzut cum pe altii i-au îmbrãcat înainte sã ajung eu cu hainele si pe al nostru tatã l-au pus în doi saci în pielea goalã si pe mine m-au înjurat? Pãi sã-mi spunã mie << Du-te-n gâtul mã-tii?>> El e cadru medical, cum se poartã asa? Lui i s-au dat bani ca sã-i îmbrace pe ceilalti morti de Covid, au vãzut rudele mele, iar nouã ni l-a dat în sac?? Fãrã haine?? De ce? Cã eu i-am dat în judecatã?? De asta n-a vrut sã-l îmbrace, m-a înjurat si a sãrit la bãtaie la vãrul meu! Spune cã el cheamã politia? De ce nu a chemat-o? Cã politia face legea în tara asta, sã vadã cum li se bagã bani în buzunar ca sã-i îmbrace mortul! Dar al meu tatã ce avea de nu a fost îmbrãcat si intrã în pãmânt în pielea goalã? Crede cã scapã de proces?? Toti banii îi chetui ca sã-i trag la rãspundere si, dupã ce se va afla adevãrul, cer dezhumare, sã-mi îmbrac tatãl cum trebuie si sã-i fac toate cele crestinesti, cã a fost îngropat în sac, ca un câine”, a spus Andreea Andrei.

Dorel Petru Andrei a fost ieri dus direct la Cimitirul „Eternitatea” din Bârlad, unde sub privirile îndurerate ale familiei, acesta a fost introdus cu sicriul în groapã, peste care s-au pus plãci de beton care au fost zidite între ele, ca sã nu poatã fi scoase! Fata si fiul decedatului au jurat la mormânt cã îi vor face dreptate tatãlui lor, care, spun ei, a murit cu zile, având glicemia de 471 la internarea în spital si nu de Covid-19. Ca dovadã, ne-au pus la dispozitie o copie a Certificatului Constatator al decesului, unde nu figureazã deloc glicemia uriasã pe care o avea acesta la internare!

Contactatã telefonic, managerul spitalului, Daniela Bors, a solicitat sã vadã filmarea fãcutã de rudele decedatului, la morgã, iar dupã vizionarea lor, aceasta a precizat cã va lua mãsurile care se cuvin dacã autopsierul si-a permis sã se comporte în felul respectiv cu familia unui decedat si nu a respectat regulamentul.

CITITI SI: https://vremeanoua.ro/situatie-revoltatoare-spitalul-barlad-acuzat-de-moartea-unui-barbat-aflat-la-morga-de-zece-zile-fiica-acestuia-a-facut-plangere-penala-foto-audio/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ