6.9 C
Vaslui
10-dec.-2022

Răzbunarea obsedatului din Duda Epureni: a bubuit cu carbid, o noapte întreagă!

- Advertisement -
CERCETĂRI… Oamenii legii au decis să intensifice ancheta în cazul lui Daniel, bărbatul de 35 de ani acuzat de o comunitate întreagă de acțiuni care comportă un anumit grad de pericol social.

ANCHETĂ… Poliția a descins chiar în ziua de Sfântul Dumitru pe ulițele din satul Duda, comuna Duda Epureni, ca să verifice la fața locului cazul obsedatului sexual care pătrunde noaptea în locuințele femeilor singure. Două mașini de Poliție, spun sătenii, au circulat prin localitate, oprindu-se la casele celor care ar putea da detalii necesare anchetei. Au vorbit inclusiv cu vecinii bărbatului de aproximativ 35 ani, acuzat de acest comportament antisocial. Prezența echipajelor pe ulițele din Duda însă nu putea să îi scape ciudatului în cauză, astfel că, în cursul nopții, acesta a decis să se răzbune pe tot satul. A mers într-o zonă din localitate unde se află o râpă și, folosindu-se de o țeavă și carbid, a bubuit toată noaptea. „Bum, bum… Speriați, unii au ieșit afară cu lanterne, cu lumânări, să vadă ce e. Unii s-au gândit la război. Alții au crezut că poate sărbătorește careva Sf. Dumitru și bubuie. Niște băieți însă s-au dus până la râpă și l-au văzut. A rupt-o la fugă. E clar că a vrut să își bată joc de sat, că văzuse ziua Poliția cum făcea cercetări”, spun sătenii din Duda.

Oamenii legii au decis să intensifice ancheta în cazul lui Daniel, bărbatul de 35 de ani acuzat de o comunitate întreagă de acțiuni care comportă un anumit grad de pericol social. Astfel că, pe 26 octombrie, de Sfântul Dumitru, două autospeciale de Poliție au fost văzute prin sat, într-o acțiune de cercetare la fața locului. Mai multe persoane au dat detalii oamenilor legii despre ce știu sau ce au văzut în legătură cu sesizarea celor aproape 20 de femei care au semnat plângerea la Poliția Huși. Unii au precizat clar faptul că individul este un pericol social, având un comportament extrem de ciudat. De pildă, dincolo de faptul că terorizează femeile singure, în urmă cu două seri a vrut să acosteze un copil de 13 ani, care, pe înserat, se întorcea acasă. „Copilul a rugat pe un băiat mai mare, Ionuț, să îl treacă puntea, că știa că acest individ, Daniel, bântuie noaptea și sare la oameni. Era acolo, a început să dea cu pietre. A fost ceva groaznic. Băiatul mai mare avea o lanternă și l-a văzut. Nu l-a putut prinde, că a fugit. Dar dacă era doar copilul singur, ce se întâmpla? V-am spus, dacă Poliția nu ia măsuri, acest om face o nenoricire, până la urmă”, spun sătenii.

Drept răzbunare că a fost pârât la Poliție, individul a declanșat „bombardamentul” peste Duda, cu țeava cu carbid

Obsedatul sexual care a pus pe jar o comună întreagă a văzut că Poliția umblă prin sat, pe la cetățeni, pentru a cere detalii despre el. Așa că, după lăsarea întunericului, s-ar fi gândit să se răzbune. A luat o țeavă cu carbid, cu care a declanșat „bombardamentul” peste localitate. „S-a dus la râpa noastră, de aici, aproape, și bubuia întruna. Ne-am speriat. Unii au spus că sunt, Doamne ferește, bombe. A ieșit lumea cu lanterne, cu lumănări, fiecare cu ce a avut, ca să vadă ce se întâmplă. Alți vecini spuneau că poate sărbătorește careva Sfântul Dumitru, vreo onomastică, dar chiar așa să dea cu bubuitorile? Unii au prins curaj și s-au dus cu lanternele spre râpă, dincotro se auzea cel mai tare. L-au văzut. A rupt-o la fugă. A vrut doar să se răzbune, să își bată joc de sat. A văzut Poliția că întreabă de el, că a fost și la vecinii lui”, au spus oamenii din Duda. De altfel, aceștia au încredere că Poliția îi va veni de hac, numai că trebuie să se întâmple mai curând, întrucât omul este periculos. „Nu vorbește cu nimeni, nu salută. Îl vezi luând câte o stilcă de apă de la cișmea și se duce. Noaptea însă iese. Acționează doar noaptea. El a spart multe locuințe în trecut, când a fost condamnat pentru furt. Când s-au făcut percheziții, i s-a găsit ca un depozit, cu toate lucrurile furate de la oameni, televizore, mobilier, tot ce fura. Părinții lui nu au ce-i face. Sunt oameni cuminți, dar și ei se tem de el. Sperăm ca Poliția să nu îl mai lase să înspăimânte un sat întreg”, spun sătenii din Duda.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.