Răzbunări în stil mafiot: taxiurile a doi frați, incendiate după ce aceștia i-au reclamat pe pirații auto

Click aici pentru VIDEO

O situație conflictuală de la Siret a ajuns la un nivel extrem de delicat, iar pasul până la acțiuni violente asupra persoanelor este foarte mic. Mașinile a doi frați din Siret, care au taxiuri cu licență în oraș, au fost incendiate la interval de câteva luni distanță. Asta în condițiile în care cei doi au tot depus în ultimii trei ani reclamații la Poliția orașului Siret, în care au cerut să se ia măsuri față de cei care fac curse taxi pirat și le fac o concurență neloială pe față.

Polițiștii judiciariști au prins un ”fir” în această poveste și au pus sub acuzare la începutul acestei săptămâni doi suspecți din Dorohoi, pentru incendierea unuia dintre taxiuri. Cei doi presupuși autori nu au însă nici o legătură cu cei doi frați, fiind aproape cert că au fost tocmiți pentru a provoca incendiile. Așadar, cazul este încă departe de a fi lămurit.

Pirații le luau clienții din față taximetriștilor legali. Cei din urmă au început să facă reclamații la poliție

Cătălin Romanică a lucrat mulți ani la Londra, iar de ceva vreme a revenit acasă, la Siret, unde fratele său deschisese deja o firmă, având trei taxiuri în oraș.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-10-29/Razbunari-in-stil-mafiot-taxiurile-a-doi-frati-incendiate-dupa-ce-acestia-i-au-reclamat-pe-piratii-auto#ixzz6cGiYj5x0
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ