10.7 C
Vaslui
09-dec.-2022

Răzvan Botezatu vrea să se căsătorească: „Am o relație de doi ani. Sper ca iubitul meu să îmi dea inelul”

- Advertisement -

Fostul concurent ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” are planuri mari de viitor cu partenerul său de viață! Acesta ne-a mărturisit că visează să se așeze la casa lui împreună cu partenerul său.

„Iubitul meu este o persoană calmă, iar eu sunt o persoană care mă enervez mai repede prin urmare este un echilibru între noi doi. I-am zis că dacă este să ne mutăm împreună trebuie să facem două dormitoare, două băi. Eu sper ca iubitul meu să îmi dea și mie inelul, în viitorul apropiat, simt că este persoana cu care aș putea să îmi petrec tot restul vieții.

Chiar îmi doresc să mă căsătoresc cu el din tot sufletul meu. Simt că el este omul cu care mă potrivesc cel mai bine. Eu îi tot zic când îmi dea acel inel de logodnă și el îmi spune <lasă-mă domle că nu îți trebuie ție așa ceva, ce îți trebuie ție?>. Cred că este o chestie psihică să știi că ești cu cineva oficial. El nu este cu lucrurile astea. Eu sper ca printr-o vacanță să se pună în genunchi și să îmi zică <gata, te iau>”, a spus Răzvan Botezatu, pentru Click!…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/razvan-botezatu-vrea-sa-se-casatoreasca-am-o-2220210.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.