spot_img
22.2 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

RC Bârlad nu s-a înscris în Cupa României la rugby!

- Advertisement -

DECIZIE… Rugby Club Bârlad a spus “pas” Cupei României României la rugby, ediția 2024. Conștienți că nu au șanse în fața adversarilor din prima ligă de rugby a României, bârlădenii nu s-au înscris în competiție.

De altfel, cu excepția celor de la RC Gura Humorului, toate echipele din Divizia Națională de Rugby (cel de-al doilea eșalon rugbistic al țării) au refuzat înscrierea în Cupă. Ediția 2024 a Cupei va debuta pe 7 septembrie, cu faza preliminară, în care se vor întâlni RC Gura Humorului și CSU Cluj. În faza grupelor, care va debuta pe 5 octombrie, se află CS Dinamo București, RC Gura Humorului / CSU Cluj și Steaua București (Grupa A) și SCM USV Timișoara, Știința Baia Mare și Rapid București (Grupa B). Finala va avea loc pe 14 decembrie, iar deținătoarea trofeului este Dinamo București. RC Bârlad a încheiat turul DNS pe locul 4, cu 25 de puncte, la un singur punct de locul 3, ocupat de Gura Humorului.

CSȘ Bârlad participă la Trofeul Dobrogei

În perioada 28-30 iunie, juniorii U10 și U12 de la CSȘ Bârlad participă la prima etapă a circuitului național de Mini-Rugby, care va avea loc la Techirghiol, județul Constanța. Trofeul Dobrogei “Tomitanii” se adresează copiilor și juniorilor U8, U10 și U12, fiind înscrise nu mai puțin de 42 de echipe din țară.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.