17.7 C
Vaslui
02-oct.-2022

RCS&RDS vinde curent către populaţie, cu 40 de lei mai ieftin decât Electrica

- Advertisement -

Compania telecom RCS&RDS beneficiază de energie ieftină, subvenţionată tot de populaţie, produsă în propriile parcuri fotovoltaice din ţară. RCS&RDS a început deja să ia din clienţii Electrica.


RCS&RDS a început, timid, să vândă curent pentru populaţie. Mai întâi, a atacat piaţa din oraşul în care se găseşte sediul firmei, Oradea. După cum scrie publicaţia locală ebihoreanul.ro, din această lună, RCS &RDS a lansat, local, un proiect pilot prin care urmăreşte convingerea actualilor clienţi de telefonie şi net să cumpere şi curent. Potrivit sursei citate, compania telecom încheie contracte pe un an la un preţ de 130 de lei/MWh, mult sub furnizorul zonal, Electrica, care are un preţ de 169 lei/MWh. La acest preţ al mărfii de adaugă costuri de distribuţie, transport, marja de furnizare, alte tarife şi taxe reglementate, care urcă preţul final la consumator până la circa 400 de lei/MWh, oricum mai ieftin decât al Electrica. „Condiţiile în care consumatorii se pot muta la noul furnizor sunt minimale. Noii abonaţi trebuie doar să aibă facturile plătite la zi şi să depună câte o copie după actul de identitate şi actul de proprietate al imobilului, iar de formalităţile de transfer se ocupă RCS&RDS”, scrie ebihoreanul.ro.

Pe piaţa marilor consumatori de electricitate, compania orădeană este deja activă de mai mult de un an. Tuturor clienţilor le propune acelaşi preţ, 130 de lei/MWh, contract pe un an. Printre clienţii câştigaţi se numără Compania de Apă Oradea, mai multe spitale, precum şi regia locală de transport public. Astfel, de la 1 martie, tramvaiele orădene merg cu curent cumpărat de la RCS&RDS.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
http://www.economica.net/rcs-rds-vinde-curent-catre-populatie-cu-40-de-lei-mai-ieftin-decat-concurenta_97930.html#ixzz3UYUESrxK

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.