spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

Reacția bateristului trupei Rammstein, după acuzațiile la adresa lui Till Lindemann: „S-au întâmplat lucruri care nu au fost corecte”

- Advertisement -

Bateristul trupei de industrial metal Rammstein a recunoscut vineri că în jurul solistului grupului german, acuzat de mai multe femei de agresiuni sexuale, s-au „întâmplat lucruri pe care (el) personal nu le-a găsit corecte”, relatează AFP. „Nu cred că s-a întâmplat ceva interzis sau, în orice caz, nu am observat”, a declarat bateristul Christoph Schneider într-un mesaj, intitulat „Gândurile şi sentimentele mele personale asupra situaţiei actuale”, publicat vineri pe Instagram. „Cu toate acestea, s-au întâmplat lucruri (…) pe care eu personal nu le găsesc corecte”, a adăugat el. „Acuzaţiile din ultimele săptămâni ne-au şocat profund, pe noi ca grup şi pe mine ca om”, a scris Christoph Schneider, citat de Agerpres.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/showbiz/reactia-bateristului-trupei-rammstein-dupa-acuzatiile-la-adresa-lui-till-lindemann-s-au-intamplat-lucruri-care-nu-au-fost-corecte-2389463

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.