spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Reacția fostului manager al Phoenix după concertul de la nunta lui George Simion: „Nicu Covaci nu s-a înscris în AUR!”

- Advertisement -

Ecourile concertului Phoenix de sâmbătă, 27 august, de la nunta liderului AUR George Simion sunt departe să se fi stins. Fanii legendarei formații s-au împărțit și despărțit, Facebook-ul și tot internetul vuiește cu argumente pro și contra deciziei lui Nicu Covaci de a concerta la nunta politicianului George Simion, din comuna Măciuca (județul Vâlcea).

Liderul trupei, Nicu Covaci, a declarat că el a semnat un contract cu o fundație pentru un concert, nu pentru nunta unui politician.

Eu am încheiat un contract cu o fundație pentru un concert în fața a 10.000 de oameni. Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare, eu cânt în fața a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival. Nu știu ce nuntă e, eu am încheiat un contract și cânt, din asta îmi câștig banii”, a spus Nicu Covaci, omul căruia i se datorează și astăzi existența trupei Phoenix, renăscută de mai multe ori în decurs de 60 de ani…https://adevarul.ro/stiri-locale/timisoara/reactia-managerului-phoenix-dupa-concertul-de-la-2200965.html?utm_campaign=box_deschidere&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.