spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Reacția lui Geoană după condamnarea cumnatului Ionuț Costea, dat în urmărire: „Deciziile judecătorești trebuie duse la îndeplinire”

- Advertisement -

Mircea Geoană, cumnatul lui Ionuț Costea, fost președinte al băncii Exim Bank, condamnat definitiv la închisoare pentru corupție, a avut o primă reacție după ce Costea a fost dat în urmărire pentru executarea pedepsei. „Chiar și în momente complicate, valorile democratice trebuie să primeze. Fără excepție, deciziile judecătorești trebuie respectate și duse la îndeplinire. Fiecare dintre noi suntem responsabili pentru deciziile luate. Eu și Mihaela vom continua să fim alături de nepoții noștri și să le oferim sprijinul de care au nevoie în aceste momente grele”, a transmis sâmbătă pentru Digi24.ro Mircea Geoană, adjunct al secretarului general NATO. Fostul preşedinte Eximbank Ionuţ Costea a fost dat în urmărire vineri, după ce a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul reabilitării căii ferate Bucureşti – Constanţa. Ionuț Costea nu s-a predat şi nici nu a fost găsit la domiciliu.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/reactia-lui-geoana-dupa-condamnarea-cumnatului-ionut-costea-dat-in-urmarire-deciziile-judecatoresti-trebuie-duse-la-indeplinire-2364235

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.