28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Real Junior Vaslui a cucerit un nou trofeu la turneul „Ionascu Filip” – Bârlad

Juniori

REUSITÃ… Real Junior Vaslui a luat douã trofee la turneul „Ionascu Filip” – Bârlad. Micii fotbalisti vasluieni s-au impus la categoriile 2010 si 2013, iar la 2012 s-a clasat pe locurile 2 si 3. Ultimul succes a fost obtinut de grupa 2013, antrenatã de Ciprian Amarandei.

În ultima zi a Trofeului „Ionascu Filip” – Bârlad, grupa 2013 de la Real Junior Vaslui a învins Real Galati, scor 11-1, si a cucerit titlul de campioanã a turneului organizat pe stadionul „Municipal” din Bârlad. În faza grupelor, Real Junior Vaslui a învins LPS Focsani (10-1) si Campionii Galati (6-1), iar în semifinale a trecut de Juniorul Bârlad, scor 6-3. În ultimul act, trupa pregãtitã de Ciprian Amarandei si Sorin Tãtaru a învins-o la scor pe Real Galati, 11-1. „Trofeu dupã trofeu pentru Real Junior Vaslui! Dupã ce grupa 2010 s-a încoronat, acum o sãptãmânã campioanã a turneului Ionascu Filip Bârlad, iar grupa 2012, cu cele douã echipe, a cucerit medaliile de argint si bronz, duminicã a venit rândul grupei 2013 sã câstige turneul, cu un parcurs de patru victorii în cele patru jocuri disputate!. Multumiri pãrintilor si Primãriei Vaslui pentru sustinere.”, a spus presedintele Ciprian Amarandei, presedinte-antrenor la Real Junior Vaslui. Lotul de jucãtori: Rares Cimpoi, Matteo Zaharia, David Gandore, Albert Hurdubaie (jucãtori nãscuti în anul 2013), Luca Ciobanu, Ianis Marcu, Teo Onicã, Mateo Onicã, Tudor Surliac, Matei Lefter (jucãtori nãscuti în anul 2014). Antrenori: Ciprian Amarandei (grupa 2013) si Sorin Tãtaru (grupa 2014). Trofeul „Ionascu Filip” – Bârlad a adunat la start 36 de echipe din zona Moldovei si a fost organizat de clubul Juniorul Bârlad.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. de domnul profesor Lupu nu scrie nimeni nimic? el ne antreneaza cel mai bine si el ne-a luat de la scoala Mihai Eminescu si ne-a dus la Amarandei dar tot el ne antreneaza. el e cel care ne ajuta cel mai mult. De el trebuie sa scrieti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here