-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Real Junior Vaslui si LPS Vaslui, pe podium la Miroslava Youth Cup

- Advertisement -

Juniori

DE VIITOR… Juniorii vasluieni, rezultate notabile la Miroslava Youth Cup. Grupa 2009 de la Real Junior Vaslui s-a clasat pe locul doi, iar pustii nãscuti în anul 2011 de la LPS Vaslui au terminat competitia pe locul trei.

Juniorii nãscuti în anul 2009 de la Real Junior Vaslui au învins Stiinta Miroslava (7-0) si LPS Iasi (4-0), în faza grupelor, pentru ca în sferturi sã treacã de cealaltã reprezentantã a judetului, LPS Vaslui, scor 4-3, dupã executarea loviturilor de departajare. În semifinale, echipa pregãtitã de Ciprian Amarandei si Bogdan Panait a trecut de Didi Junior Iasi, scor 1-0, iar în finalã a fost învinsã de Poli Iasi, 0-4. „Oriunde merge, Real Junior Vaslui reprezintã Vasluiul cu cinste! De câtiva ani buni suntem clubul etalon al municipiului nostru la nivel de copii si juniori, demonstrând asta, încã o datã, sãptãmana trecutã, prin rezultat extraordinar al grupei 2009, finalistã a turneului Miroslava Youth Cup, unde au participat cele mai bune echipe din zona Moldovei! Felicitãri copiilor si antrenorilor! Multumim pãrintilor si Primãriei Vaslui pentru sustinere.”, a spus presedintele Real Junior Vaslui, Ciprian Amarandei. Performantã foarte bunã si pentru juniorii de la LPS Vaslui, nãscuti în anul 2011. Bãietii pregãtiti de Valentin Damian au terminat pe locul trei la Miroslava Youth Cup, dupã ce au învins în finala micã pe Didi Junior Iasi 2011, scor 1-0. În grupe, vasluienii au bãtut Stiinta Miroslava (2-0), Inter Iasi (1-0) si Juniorul Poli Iasi (3-1), iar duelul cu Politehnica Iasi s-a terminat la egalitate, 0-0. În semifinale, pustii de la LPS au cedat în fata celor de la Didi Junior Iasi 2012, scor 0-1. LPS Vaslui, grupa 2011: Darius Acatrinei, Horia Scutelnicu, Rares Aelenei, Iustin Codreanu, Denis Coropcianu, Nicolar Alupoaei, Nicolas Taban, David Bãlan, Eric Petrariu, Ianis Vieru, Andrei Malos, Denis Rãchitã, Ioan Bulgariu, Stefan Vieru, Robert Steriean si Albert Pãuc. Antrenor: Valentin Damian.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Cum adica reprezinti judetul vaslui cu cinste??cu copii din alte judete faci echipă si spui ca reprezinti judetul???reprezintal cu copii antrenați de tine si munciti de tine,nu cu munca altora te duci si scoti ochii primarului.
    RUSINEEEE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.