spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
02-oct.-2023

„Recâstigãm locul 5”

- Advertisement -

Detronarea cainilor sau victorie pentru revenire

Victoria obtinutã de Dinamo Bucuresti pe terenul celor de la Otelul Galati a fãcut ca echipa antrenatã de Gabi Balint sã cadã pe locul sase cu o etapã înainte de final. Cu cel putin un egal în meciul din aceastã searã, FC Vaslui urcã din nou pe cinci, îndeplinindu-si astfel ultimul obiectiv stabilit pentru ultimele patru etape. Însã forma bunã prin care trec elevii sãi, îl face pe antrenorul Vasluiului sã-si doreascã o serie de patru victorii consecutive în acest final de sezon, acesta declarând cã doar cele trei puncte sunt luate în calcul pentru meciul cu Iasiul.

Victoria mai putin preconizatã a dinamovistilor în fata celor de la Otelul Galati, i-a fãcut pe galben-verzi sã rãmânã la fel de concentrati si pentru ultima partida pe care o vor juca în acest campioanat. Astfel, în aceasta searã începând cu ora 18:00, FC Vaslui va da ultimul recital din acest sezon, pe terenul celor de la CSMS Iasi, acolo unde este obligatã sã nu piardã pentru a urca din nou pe locul 5. De importanta a cel putin unui punct câstigat este constient si Gabi Balint, acesta declarând cã echipa sa merge la victorie în acesta seara.” În ultimele meciuri am fãcut un joc bun si vrem ca si ultima impresie sã fie una pozitivã. În primul rând trebuie sã revenim pe locul 5, de unde am fost detronati de Dinamo. Stim cã un rezultat de egalitate este suficient pentru a ne recâstiga locul, dar noi mergem la victorie.E si un derby al suporterilor, de asta vrem ca acestia ne sustinã în numãr cât mai mare, pentru cã noi vom face tot ce-i posibil pentru a-i multumi.” a declarat antrenorul galben-verzilor. Partida va fi transmisa de Dolcesport.

Probleme de lot

Pentru meciul de astãzi, FC Vaslui nu va putea conta pe serviciile lui Sânmãrtean, Celeban, Stanciu accidentati si Temwanjera suspendat. Nici Jumisse si Varela nu s-au antrenat normal cu echipa sãptãmâna asta, acestia acuzând dureri dupã ultima partidã jucatã acasã.

În atentia suporterilor care vor sã facã deplasarea

Asociatia Suporterilor Vasluieni organizeazã deplasarea pentru meciul din aceastã seara. Toti cei care doresc sã meargã sã sustinã echipa la Iasi sunt asteptati azi, ora 13:30 în gara Vaslui. Prioritate pentru a se urca în tren o au tinerii suporteri.

Echipe probabile

FC Vaslui: Straton- Milanov, Cordos, Charalabous, Salageanu, Antal, Caue, Jumisse, Nedzipi, Tendeng, Buhaescu

CSMS Iasi:Lung- Mihalachioae, Tincu, Cretu, Mitrea, Semenko, Ionescu, Keita, Onofras, Tiganasu, Patulea

- Advertisement -
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.