29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

Recidivist din Tomești, la volan fără permis!

FĂRĂ PERMIS… Bărbatul a fost prins de polițiști circulând prin localitatea Tomești cu o Dacie Papuc veche, fără a avea dreptul de a conduce

TUPEU… După ce a fost eliberat din închisoare unde a stat din 2018 pentru violare de domiciliu, tâlhărie și sechestrare de persoane, Gheorghe B., un bărbat de 40 de ani din Tomești, comuna Pogana, a comis din nou o ditamai infracțiune. A fost prins de polițiștii din comuna Pogana circulând prin localitatea Tomești și nu numai, cu o Dacie Papuc veche, fără a avea dreptul de a conduce, neavând permis auto!

Pe 10 noiembrie, în jurul orelor 20.53, Gheorghe B., de 40 de ani, din localitatea Tomești, comuna Pogana, a fost depistat de polițiști conducând un autoturism Dacia Papuc. Bărbatul nu a putut prezenta un permis auto și, în urma verificărilor poliției, s-a constatat că autoturismul nu avea nici inspecția tehnică la zi și nici asigurare RCA pentru accidente! Individul a fost amendat cu 1305 lei, i-a fost reținut Certificatul de Înmatriculare, i-au fost confiscate numerele de la mașină și s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicol pe drumurile publice fără a avea permis auto!

Vă reamintim că individul în cauză, Gheorghe B., din Tomești, comuna Pogana, este recidivist, după ce a executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și o lună, deoarece în anul 2018 a fost arestat după ce a intrat în casă peste un minor de 16 ani, l-a sechestrat câteva ore pentru a-l obliga să-și retragă o plângere de la poliție și i-a furat și 300 de lei. Victima, un minor de 16 ani, din aceeași localitate, a cumpărat în 2018, de la Gheorghe B., un cal pentru suma de 700 de lei, bani pe care adolescentul i-a strâns după ce a muncit cu ziua prin sat. Nici nu a apucat să se bucure de achiziția sa că, în cursul nopții, individul i-a furat calul din grajd și apoi l-a vândut unui alt cumpărător din comuna Iana. Când minorul a observat lipsa cabalinei, a mers la poliție și a făcut plângere. Polițiștii au reușit să găsească calul, dar și pe hoț, care s-a dovedit a fi Gheorghe B. Odată ce individul a aflat că are dosar penal pentru furt, s-a dus glonț la minor acasă, l-a luat cu forța și l-a sechestrat mai multe ore, timp în care l-a amenințat să-și retragă plângerea. Când l-a lăsat să plece acasă, individul i-a furat suma de 300 de lei. Victima a mers, din nou, la poliție și a povestit ce i s-a întâmplat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here