Recidivistul Mantaroșie a tâlhărit un bărbat și a ajuns din nou în arest preventiv!

„SOI RĂU”… Un tânăr de 20 de ani, din Bârlad, Andrei Sorin Mantaroșie nu poate sta departe de mediul infracțional, tâlhăria devenind un mod de viață pentru el! Pe 21 aprilie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că a comis în luna martie o tâlhărie calificată asupra unui bărbat de 55 de ani, căruia i-a furat prin violență, ziua în amiaza mare, bani din pensie. Mantaroșie nu se află la prima infracțiune de acest gen, în 2017 fiind internat de instanța bârlădeană, timp de 3 ani, într-un centru de detenție pentru minori având atunci 17 ani. A mai comis apoi o altă tâlhărie, în 2019, când a primit control judiciar pentru 60 dezile, procesul fiind încă pe rol la Judecătoria Bârlad. Ieri a primit mandat de arestare preventivă de 30 de zile, pentru încă o tâlhărie calificată.

Andrei Sorin Mantaroșie, de 20 de ani, a comis o tâlhărie calificată pe 19 martie a.c. Ziua în amiaza mare, când un bărbat de 55 de ani din Bârlad a primit pensia și își număra banii, Andrei Mantaroșie i-a smuls din mână banii – 500 de lei și a fugit. Bărbatul tâlhărit a făcut plângere la poliție pe 25 martie, iar polițiștii au efectuat cercetări și pe 21 aprilie a fost dus în fața instanței bârlădene cu propunerea emiterii unui mandat de arestare preventivă.

Tâlhar de meserie!

Pe când avea doar 17 ani, Andrei Sorin Mantaroșie a fost cercetat pentru comiterea a două infracțiuni de tâlhărie. Faptele au fost comise asupra a două femei cu vârste de 67, respectiv 70 de ani, ambele domiciliate în municipiul Bârlad. „Tânărul, prin întrebuințarea de violențe, a sustras de la cele două femei gențile în care aveau sume de 150, respectiv 230 de lei și bunuri personale. Tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri privative.”, a precizat în 2017, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Procurorii bârlădeni au mers în instanță cu propunerea de arestare preventivă, dar judecătorii nu au fost de acord și i-au dat arest la domiciliu. Parchetul Bârlad a făcut apel iar judecătorii Tribunalului Vaslui l-au arestat preventiv. A primit o condamnare prin internare într-un centru de detenție pentru minori, pentru 3 ani. Dar nu s-a lăsat de tâlhărit! În 2019 a comis o altă tâlhărie asupra unei femei, procesul în care este judecat fiind încă pe rol la Judecătoria Bârlad. Cu tâlhăria calificată din 19 martie a.c., Andrei Sorin Mantaroșie ne arată că proverbul românesc „Chelea ră șî răpănoasă, ori o bate, ori o lasă” este perfect adevărat!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ