Reclamaţii hilare ale turiştilor: „Sunteţi nişte criminali. Astăzi era să îmi moară copilul de şapte ani în nisipul vostru, acesta fiind prea afânat“

Bogdan Bola, directorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, a făcut publice mai multe reclamaţii hilare şi ciudate pe care instituţia pe care o conduce le-a primit de la turişti sau de la concesionari.

Un turist a reclamat faptul că nisipul este prea afânat: “Domnilor, sunteţi nişte criminali. Astăzi era să îmi moară copilul de şapte ani în nisipul vostru, acesta fiind prea afânat. S-a afundat până peste genunchi, noi chinuindu-ne pentru mult timp să îl scoatem de acolo. Vă rog să luaţi măsuri urgente pentru a preveni viitoarele incidente. Altul a fost de părere că instituţia ar trebui să-l despăgubească cu banii daţi pe o îngheţată: “Ar trebui să vă pun să plătiţi îngheţata copilului!! V-a trebuit vouă să măriţi plajele, nu înţeleg de ce! De la beach bar până la şezlong, i s-a topit băiatului îngheţata, a curs peste tot pe plajă, nici nu a mâncat-o. Ce dracului aţi gândit când aţi făcut o astfel de prostie?!? Pe oameni îi deranjează şi scoicile, unele dintre ele „prea ascuţite“: “Vreţi să ne omorâţi? Voi nu vă daţi seama ce faceţi cu plajele astea?! Cum vreţi voi să mergem 100 de metri până la Mare?! Şi voi nu vedeţi că scoicile astea, pe plaja nouă, te taie la tălpi, sunt prea acuţite? Cine draq v-a pus să măriţi plajele?!?! Nici operatorii de plajă nu s-au lăsat mai prejos şi s-au plâns de faptul că plaja a fost înălţată şi astfel doamnele sau domnişoarele care vin pe tocuri se vor confrunta cu mari probleme: “Aţi distrus aspectul comercial al plajei, în Maiami nu vezi aşa ceva”. Omul avea dreptate, pe plaja din Maiami nu vezi beach-baruri, doar nisip fin şi mult. Iar asta înseamnă, în perspectiva mea, un aspect comercial al plajei, care atrage clienţi… “Cum vreţi să vadă consumatorii noştri Marea, dacă voi înălţaţi plaja cu doi metri?!? Cum vor ajunge la malul mării, unele persoane vin pe tocuri.” Păi, noi facem un proiect de stopare a eroziunii costiere, nu de preamărire a pitziponcelii şi a cocalarismului pe plajă.. “De atâţia ani, nimeni nu ne-a deranjat cu nimic. Veniţi voi acum să ne puneţi la cheltuieli, să plătim din buzunarul nostru! Pe mine m-a costat 150.000 de euro să fac 《construcţia asta》. Ăsta nu e domeniu public.” Nu, asta nu v-a costat niciodată atâţia bani, însă chiar dacă ar fi aşa, plaja nu va fi niciodată “privată”. Este domeniu public al Statului şi o construcţie formată din patru pereţi de scânduri nu va costa niciodată atâţia bani.

Citeste mai mult: adev.ro/qm3bb6
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ