spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
22-feb.-2024

Recompensã de 500 de lei pentru prinderea indivizilor care vandalizeazã Fruntiseniul!

- Advertisement -

STOP VANDALISMULUI…Primãria comunei Fruntiseni lanseazã, prin primarul Ioan Onel, un apel prin care cetãtenii comunei sunt rugati sã contribuie la stoparea fenomenului vandalizãrii. Edilul cere locuitorilor sã sesizeze autoritãtile ori de câte ori observã persoane cu comportament antisocial, care prin actiunile lor afecteazã imaginea spatiului public sau privat ori pericliteazã siguranta în utilizarea echipamentelor de joacã  și a mobilierului stradal. Primarul de Fruntiseni oferã si recompensã de 500 de lei cetãtenilor care vor ajuta la identificarea celor certati cu legea si bunul simt.

Comuna Fruntiseni se confruntã cu un val de acte de vandalism ce vizeazã clãdiri, constructii utilitare și decorative, facilitãti de agrement și sport din parcuri și zone verzi. Acest fenomen nu este doar inestetic, ci și periculos și costisitor. Comportamentul antisocial ce se manifestã în principal prin distrugerea unei lãmpi solare, foarte scumpe, de 700 de lei bucata, care ajuta sã fie iluminat un mic popas, lângã o ciusmea, unde se puteau odihni oamenii care aveau drum la iesirea sau intrarea în Fruntiseni. Practic, este un loc la marginea comunei Fruntiseni, care a fost amenjat si iluminat cu lampã solarã, care a fost furatã cu totul de pe stâlp. Pentru a stopa aceste acte de vandalism, primarul Ion Onel a folosit pagina de socializare a Primãriei, de pe Facebook, unde a lansat un apel, un fel de ultimatum, cãtre cei care distrug civilizatia din Fruntiseni.

Apelul primarului cãtre locuitorii din Fruntiseni!

„Stimati cetãteni ai comunitãtii noastre, cu sigurantã ati constatat cã lucrãm la schimbarea în bine a comunei Fruntiseni! Stim cã mai avem multe de fãcut pentru îmbunãtãtirea nivelului dumneavoastrã de trai si vom face tot ceea ce tine de puterile noastre pentru a ne realiza obiectivele propuse. Se pare însã cã eforturile noastre de a moderniza acestã zonã nu sunt apreciate de anumiti indivizi, care prin acte de vandalism si batjocurã, distrug ceea ce noi ne strãduim sã construim! Este vorba despre lampa solarã de la cismeaua Dumbrãvita, unde am încercat sã amenajãm un popas pentru cetãtenii comunei si pentru toti ceilalti trecãtori care tranziteazã comuna noastrã. Am gândit acest loc, ca fiind o poartã deschisã sau ca o urare de bun venit, acelora care trec granitele comunei Fruntiseni unde pot opri sã se rãcoreascã sau sã se odihneascã în timpul cãlãtoriilor spre destinatia aleasã. Ne pare extrem de rãu cã existã oameni care recurg la asemenea gesturi! Desi cu totii spunem ca ne dorim schimbarea în bine, vedem cã nu toti suntem dispusi sã punem umãrul la realizarea acesteia!”, a scris primarul Onel.

Se oferã recompensã

„Facem apel însã, la acei dintre dumneavoastrã cãrora nu vã lipseste spiritul civic sã ne ajutati la identificarea rãufãcãtorilor, pentru a nu ne mai confrunta cu astfel de situatii si pentru ca acestia sã rãspundã pentru faptele lor ! Pentru aceasta, oferim celui care ne va ajuta în acest sens o recompensã în valoare de 500 de lei. Vã urãm tuturor o zi frumoasã si spor în toate! Cu deosebita stimã, primarul dumneavoastrã, Ioan Onel”, a încheiat apelul cãtre cetãteni, primarul comunei Fruntiseni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.