Recompensă de peste 300.000 de dolari pentru găsirea autorilor exploziei misterioase din Nashville

Mai multe companiile și vedere TV au oferit peste 300.000 de dolari (250.000 de eurorecompensă pentru găsirea celor vinovați pentru explozia unei furgonete în orașul american Nashville, relatează BBC.

Explozia a zguduit orașul în ziua de Crăciun, rănind trei persoane și avarind sistemele de comunicații din statul Tennessee.

Poliția crede că puternica explozie a fost provocată intenționat. O persoană care are o legătură cu vehiculul care a explodat a fost identificată, potrivit CBS News.

Nu s-a stabilit încă niciun motiv pentru explozie. Posibile rămășițe umane au fost găsite ulterior lângă locul exploziei.

FBI și agenții de la Biroul pentru alcool, tutun, arme de foc și explozivi au cercetat zona sâmbătă.

Agentul special al FBI Douglas Korneski a declarat că oficialii au primit aproximativ 500 de ponturi și că au în vizor un „număr de indivizi” în legătură cu explozia.

Anterior, guvernatorul statului Tennessee, Bill Lee, a declarat că a vizitat locul exploziei. El a scris pe Twitter că este un miracol că nu a fost ucis nimeni. Lee a solicitat președintelui în exercițiu Donald Trump să impună în statul Tennessee starea de urgenţă, date fiind importantele pagube înregistrate. Potrivit lui Bill Lee, cel puţin 41 de magazine au fost avariate.

Multe dintre aceste clădiri sunt istorice, iar altele trebuie să fie examinate de ingineri pentru a verifica integritatea lor structurală şi siguranţa lor, a explicat el într-o scrisoare adresată Casei Albe.

Omul de afaceri Marcus Lemonis este cel mai recent donator la recompensa promisă celui care ajută la găsirea autoritlor exploziei, garantând 250.000 de dolari. … https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/recompensa-de-peste-300-000-de-dolari-pentru-gasirea-autorilor-exploziei-misterioase-din-nashville-1424345
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ