19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Recompensa unui contrabandist după „pactul“ cu judecătorii. I-au fost restituiţi 249 de litri de ţuică

Într-un caz de contrabandă cu ţigări şi alcool, trei dintre inculpaţi şi-au recunoscut vina în faţa judecătorilor, unuia fiindu-i restituită o cantitate importantă de ţuică.

Într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Piatra Neamţ, magistraţii au acordat clemenţă la trei dintre cei opt inculpaţi, care sunt acuzaţi de contrabandă cu alcool şi ţigări, plus complicitate la această faptă. În acest caz, anchetatorii au efectuat mai multe descinderi, fiind descoperită o mare cantitate de ţigarete.

La unul dintre termenele procesului, ei şi-au admis vina în faţa completului, astfel că au avut parte de benefiiciile recunoaşterii. Cei trei acuzaţi au primit pedepse cu suspendarea executării, cuantumul lor fiind între un an şi cel mult un an şi jumătate, dar au pierdut mărfurile ilicite.

Unuia dintre ei i-au fost confiscate 40 de pachete de ţigări, altuia 31, o „pierdere“ mai mare suferind al treilea, care a rămas fără 640 de pachete şi 249 de litri de alcool. Acesta din urmă are totuşi o consolare, pentru că judecătorii au dispus restituirea a două bidoane cu ţuică de fructe, care fuseseră indisponibilizate la  percheziţiia domiciliară.

Citeste mai mult: adev.ro/ra83om

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here