spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Record de investiții pentru școlile din orașul Galați: peste 50 milioane de euro

- Advertisement -

Cu doar câteva zile înainte de începerea anului școlar, Primăria Galați anunță că are proiecte de investiții pentru 50 de unități de învățământ care vizează reabilitarea și modernizarea clădirilor.

Potrivit reprezentanților Primăriei Galați, este vorba despre un record de investiții, proiecte cu fonduri europene a căror valoare depășește suma de 50 de milioane de euro. Lucrările vizează reabilitarea clădirilor, dotarea cu mobilier sau cu echipamente școlare, dar și realizarea de construcții noi. Mai mult, anul acesta s-au derulat lucrări de reparații și igienizări la peste 40 de școli, grădinițe și licee din municipiul Galați, lucrări pentru care s-au alocat alte 3 milioane de lei.

„Trebuie să facem totul pentru a le oferi copiilor cele mai bune condiții pentru studiu și dezvoltare. Este un adevărat record de proiecte cu finanțare europeană pentru școlile gălățene. Vorbim de 50 de proiecte, dintre care 23 sunt în implementare deja, iar altele în evaluare în cadrul PNRR. Sunt școli sau grădinițe construite înainte de anul 1990 în care investițiile au lipsit și mă bucur că reușim să le aducem la standarde europene”, spun edilii…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/record-de-investitii-pentru-scolile-din-orasul-2201918.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.