20 C
Vaslui
30-sept.-2022

Recorduri doborâte de „galben-verzi” în ultima etapã (foto)

- Advertisement -

FC Vaslui – Astra Giurgiu 1-4

RECORDURI….FC Vaslui nu s-a putut opune tãvãlugului venit de la Giurgiu, înregistrând a patra înfrângere consecutivã în Liga I, scor 1-4. O singurã datã în istorie ,între etapele a treia si a saptea a sezonului 2005-2006, „galben-verzii” au mai suferit atâtea înfrângeri la rând. Nu este singura contraperformantã consemnatã asearã pe Municipal. Pentru prima datã în istoria întâlnirilor dintre cele douã echipe, Astra reuseste sã plece victorioasã de pe terenul vasluienilor.

Tot pentru prima datã, dar în actuala editie de campionat, FC Vaslui a jucat un meci cu casa închisã. Din cauza sãrãciei de la club, conducerea administrativã a decis sã nu mai elibereze bilete, suporterii beneficiind astfel de intrarea liberã pe stadion. Chiar si asa, „galben-verzii” s-au bucurat doar de sprijinul a 500 de fani, cu toate cã Mike & comp dãdeau ultima reprezentatie din acest campionat, si pânã la aflarea deciziei TAS, si ultima din Liga I. Retrogradati, neplãtiti si pãrãsiti de suporteri, jucãtorii lui Costinel Botez au strâns pentru ultima datã rândurile pentru a-si onora blazonul de fotbalisti. Si au reusit aproape o reprizã, când Nenitã si Sluser le-au tinut piept cu succes „interistului” Alibec si campionului din urmã cu trei sezoane, Laurentiu Iorga. Inevitabilul avea sã se producã însã în minutul 44, când mingea trimisã din afara careului de Cristescu s-a oprit direct în plasa portii lui Ormenisan. 0-1 la pauzã dar jocul Vasluiului dãdea sperante. Acestea au fost nãruite imediat dupã reluarea partidei de Takayuki Seto, japonezul majorând avantajul echipei sale cu o loviturã imparabilã de cap. Cãzuti la pãmânt si din punct de vedere fizic si psihic, vasluienii nu au mai putut împiedica dezastrul iar la patru minute de la reusita lui Seto, atacantul Alibec duce scorul la 0-3 dupã o gresealã fãcutã înapãrare de „fundasul” Mike. În minutul 60, jucãtorul care a trecut si prin curtea lui Inter realizeazã dubla, dupã un sut exceptional trimis din afara careului. Nu avea sã fie însã scorul final. În minutul 78, apãrãtorul central al Astrei, Andrei Muresan, este pãcãlit de pãtrunderea lui Popovici si deviazã mingea în propria poartã, înscriind golul de onoare ale „galben-verzilor”. Scãpat de grija rezultatului, Costinel Botez apeleazã din nou la tinerii jucãtori de pe banca de rezerve si cu 10 minute înainte de final îi face debutul lui Codrin Epure în Liga I. Dacã din toatã povestea ultimelor patru etape se poate scoate ceva pozitiv, acest lucru îl reprezintã promovarea juniorilor si jocul lor plin de curaj în fata unor jucãtori mult mai titrati.

Damian a promis, dar nu s-a tinut de cuvânt

Într-o interventie telefonicã la o televiziune de sport, actualul patron al clubului a declarat cã golgheterul Vasluiului, Liviu Antal se va afla pe teren în partida cu Astra Giurgiu. „Cu sigurantã, Antal va fi pe teren în meciul cu Astra Giurgiu. Îi voi plãti eu amenda de 1400 de lei pentru a putea evolua în ultima etapã. E o sumã modicã.” a afirmat acesta. Numai cã la ora meciului, Antal s-a aflat în tribune, urmãrind jocul colegilor sãi alãturi de Cãtãlin Straton, Leonard Manole si suspendatul Ionut Balaur. Cesar Ortiz, Mdason, Viveiros sunt alti trei jucãtori care nu au mai putut îmbrãca tricoul „galben-verde” din cauza indolentei conducerii administrative.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.