8.1 C
Vaslui
10-dec.-2022

Rectificarea bugetului local bârlădean, într-o ședință extraordinară „secretă”!

- Advertisement -
RECTIFICARE… Bugetul Bârladului, rectificat a doua oară într-o lună! O fi orașul sărac, însă trebuie să fie curat!

PE FURIȘ… Așa se țin mai nou ședințele extraordinare a CLM Bârlad, în mare taină! Ieri a avut loc o ședință extraordinară, cu câteva proiecte de hotărâre, dar a fost pusă pe pagina de Facebook a Primăriei, cu câteva minute înainte de ora 12.00, când era programată extraordinara ședință! Ca nu cumva să ajungă „ticăloșii” de ziariști, rămași fără slujbă în primărie, la ea. Pe ordinea de zi a figurat și aprobarea proiectului de hotarâre privind rectificarea bugetului local și a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate parțial din venituri proprii pe anul acesta. Rectificarea a fost făcută a doua oară în această lună, cu suplimentarea în principal a sumei de 130 000 de lei, în secțiunea Funcționare.

Consilierii locali ai CLM Bârlad au aprobat suplimentarea din secțiunea de funcționare, pentru finanțarea secțiunii de dezvoltare a bugetului local cu suma de 130000 lei. Din această sumă, 50.000 lei s-au alocat pentru transferuri către DAPPC și 80.000 de lei pentru lucrări de igienizare a domeniului public. În Secțiunea de Dezvoltare s-au suplimentat veniturile cu 255.000 lei, reprezentând sume primite în contul plăților efectuate în anii anteriori.

„Se alocă 100.000 lei pentru obiectivul DALI <<Modernizare (supralargire) tronson din str. 1 Decembrie situat între str. N.Balcescu cu str. Juvara pe ambele sensuri de mers>>, 25.000 lei pentru transferuri către DAPPC aferente cheltuielilor de capital. Se mai alocă suma de 25.000 lei pentru obiectivul PUZ Centrul de afaceri (ridicări TOPO) și 30.000 lei pentru materiale și servicii cu caracter funcțional. De asemenea, se alocă 20.000 lei pentru reparații cabinet sanitar veterinar din Piața Mică. Se suplimentează venituri aferente subvențiilor pentru instituții publice destinat secțiunii de dezvoltare cu suma de 340.000lei. Se suplimentează obiectivul de investiții <<Modernizarea infrastructurii de trasport în scopul reducerii emisiilor de carbon cu suma de 340.000 lei>>”, se precizează în referatul de prezentare a proiectului de rectificare aprobat de consilierii CLM Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

    • 1000/100 astia fura tot, sunt pe mana caci nasul militianului, om de afaceri norocos, seful SGHIHAREI, care este sponsor principal, vegheaza din umbra, cica este mason.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.