Recumed Vaslui, ajutor fãrã frontiere! (FOTO)

GENEROZITATE…Un tânãr de 20 de ani, din judetul Iasi, paralizat complet în urma unui accident la înot, a fost ajutat de vasluianul Marian Radu, patronul Clinicii Recumed din orasul resedintã de judet sã ajungã la un spital de recuperare. Florin este înscris la Asociatia „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt, pentru a primi ajutor sã fie recuperat, încã de acum patru luni. Felul în care a ajuns Florin sã fie ajutat de aceastã asociatie, unde membru fondator este o bârlãdeancã, Carmen Suciu, este unul dramatic. Miscat de povestea tânãrului, Marian Radu a fãcut posibil transportul lui Florin, gratuit, cu ambulanta de la domiciliul sãu, pânã la Podul Turcului, la spitalul privat „Polimed”, pentru recuperare! „Multumim, om bun! Suntem convinsi cã având alãturi oameni generosi ca dumneavoastrã si patronii de la spitalul din Podul Turcului, Florin se va face bine si va deveni tânãrul care viseazã sã fie”, a spus Carmen Suciu, despre care nu putem spune decât cã a fost aleasã printre „Elitele României”, pentru implicarea sa în ajutorarea celor sãraci, bolnavi si fãrã adãpost!

Un caz foarte dificil si care necesita transport cu ambulanta pe o distantã destul de lungã, a fost rezolvat cu succes de Asociatia „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt, cu ajutorul unui vasluian generos, Marian Radu. Nu este un nume necunoscut cititorilor nostri, deoarece patronul clinicii private „Recumed”, cãci despre el este vorba, nu este la primul ajutor acordat unor oameni aflati în nevoi. Ieri, 5 octombrie, acesta a dat curs unui alt apel fãcut de Carmen Suciu, bârlãdeancã prin nastere, care este membru fondator al Asociatiei „Nãscutã Înger” Piatra Neamt, iar alãturi are zeci de volutari, printre care si pe cei din redactia ziarului nostru din Bârlad. Asadar ieri, Marian Radu a fost sunat pentru a oferi ajutor în privinta transportului cu o ambulantã, a unui tânãr de 20 de ani, din comuna Ciortesti, judetul Iasi, pânã la Podul Turcului, judetul Bacãu, pentru a fi internat la Spitalul privat „Polimed” la Recuperare. Aflând povestea tânãrului pacient, Marian Radu n-a ezitat si a oferit transportul gratuit.

Povestea lui Florin, tânãrul cu vise spulberate de un accident!

Tânãrul Florin din Ciortesti are o poveste de viatã foarte tristã! A ajuns la Asociatia „Nãscutã Înger” cu ajutorul unei voluntare din judetul Iasi, Stefania Lãzãricã, acum patru luni. Florin are coloana fisuratã si este paralizat complet de la gât în jos, în urma unui accident stupid la o partidã de înot, care s-a petrecut acum patru ani.

„La preluarea cazului, l-am gãsit pe Florin într-o stare deplorabilã! Familia lui are multe probleme, atât financiare cât si sociale, el fiind îngrijit de surorile lui mai mici. Avea escare peste tot, ba chiar si larve pe tot corpul! Am rãmas profund impresionati si am zis <<Îl ajutãm!!>>. Am reusit sã gãsim întelegere foarte bunã la spitalul <<Polimed>> al familiei Umbrãrescu din Podul Turcului, iar Florin imediat ce l-am preluat a fost dus acolo la recuperare. Chiar se vãd rezutate, acum el putând sã-si miste putin mâinile. Multumim în mod deosebit fizioterapeutei Natalia si tuturor cadrelor medicale si auxiliare din acest spital exemplar. Felicit si pe doamnul Marian Radu, de la Recumed Vaslui, pentru ajutorul acordat acestui tânãr care îsi pierduse speranta cã va mai putea vreodatã sã stea pe propriile picioare. Suntem convinsi cã împreunã cu oameni precum cei de la Podul Turcului si de la Recumed Vaslui, Florin o sã-si revinã complet si o sã ducã o viatã normalã! Respect!”, a precizat Carmen Suciu.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ