3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Recunoștință pentru fata de aur din Crețești!

BUCURIE… Oricâte victorii ar aduna un sportiv în palmaresul care îi oglindește efortul, talentul și determinarea, nimic nu poate fi mai emoționant decât semnul de prețuire sinceră, de mândrie și recunoștință primit de la cei de acasă! Este cazul campioanei la canotaj, Ana Maria Matran, adolescenta de 17 ani, din localitatea Satu Nou, comuna Crețești, care, recent întoarsă acasă, într-o scurtă vizită în satul natal, a primit o distincție de la reprezentanții Primăriei. O cupă simbolică, o diplomă, un buchet de flori – toate au însemnat mult, dar însăși inițiativa a contat mult pentru Ana Maria. Directorul liceului din Călărași, unde învață vasluianca, a avut la rândul său un mesaj de apreciere deosebit față de campioana din Crețești.

“Mulțumim domnului primar și echipei dumneavoastră din primărie pentru acest gest de încurajare. Mulțumesc și oamenilor care cred în acest copil muncitor”, a spus, entuziastă, mama Anei Maria Matran. La Balcaniada din Macedonia, competiție de anvergură, desfășurată pe 12 și 13 septembrie 2021, Ana Maria Matran a înregistrat un succes formidabil la canotaj! A cucerit, alături de colegele sale, trei medalii de aur. “Ana Maria a urmat până acum trei ani cursurile școlii din Crețeștii de Sus, însă a fost cooptată de Clubul CSM Călărași, pentru canotaj. A muncit foarte serios și a obținut rezultate importante. Are multe medalii. Pe la toate concursurile la care a fost, a reușit să obțină rezultate foarte bune. Este acum triplă campioană balcanică, a fost de patru ori campioană națională. Suntem mândri de Ana Maria! Este un copil minunat”, a mai spus Alina Matran, mama campioanei din Crețești. Recent, Ana Maria a venit într-o scurtă vizită acasă, iar Primăria Crețești, reprezentată de primarul Lăstun Cerulențiu, i-a făcut o surpriză, acordându-i o distincție din partea instituției.

“O felicităm pentru exemplul pe care îl dă tuturor”

În același timp, un alt mesaj emoționant avea să îi arate fetei din Crețești cât de apreciată este. Directorul liceului din Călărași, Aurel Peicu, a ținut să o laude pe fata din Vaslui. “Ne mândrim cu Ana Maria Matran! Este elevă a liceului nostru, în clasa a XI-a, la profilul sportiv și practică sportul de performanță la canotaj. A obținut recent o medalie de aur la un campionat mondial, la grupa ei de vârstă, la Munchen, tocmai acolo în Germania! Ne bucurăm cu ea și pentru ea! Deși îi dedică sportului un timp important, Ana-Maria învață foarte bine! O felicităm pentru rezultatele obținute atât în sport, cât și la școală, pentru exemplul pe care îl dă tuturor”, a fost mesajul semnat de directorul prof. ing. Aurel Peicu.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here