spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Redacția Vremea Nouă a devenit cosmopolită. Editorialistul Gelu Irimiea și-a luat soție din Filipine!

- Advertisement -

CASA DE PIATRĂ…Nuntă mare în redacția Vremea Nouă. Editorialistul Gelu Irimiea și-a repus pirostriile la 49 de ani cu speranța ca va fi și ultima dată. Mireasa este de peste mări și țări, tocmai din Filipine. Inovația în materie de mariaje exotice, Gelu a deprins-o din experiența sa de zece ani cât a stat în Anglia. Mireasa și-a cunoscut-o pe Facebook, iar gustul unei astfel de relații l-a deprins după o legătură scurtă, pe tărâm britanic, tot cu o filipineză. Acum că și-a găsit aleasa, colegii din redacție îi urează casă de piatră, copii mulatri și vacanță de vară în nemărginitul Pacific.

În liniștitul Vaslui, duminică, la 11.30, pentru redacția noastră a fost agitație. A fost cununia civilă a colegului nostru și deși nouă ni se părea evenimentul suprem al acestui weekend, vasluienii habar nu aveau că ofițerul de stare civilă oficiază o nuntă mai atipică la Vaslui, dintre un băștinaș și o frumoasă filipineză. Cu ajutorul unui interpret de limbă engleză proaspătul cuplu a devenit o familie, după ce a semnat în registrul familiei al Primăriei Municipiului Vaslui. Dacă în Filipine, engleza nu ar fi fost a doua limbă oficială, mirele ar fi trebuit să aducă un interpret cine știe de unde, autorizat de Ministerul Justiției care trebuia să fie cunoscător al limbii filipineze. “Nu am dormit toată noaptea de emoție. Sunt într-o țară străină și nu e ușor, mai ales că nu știu multe cuvinte în limba dumneavoastră. Am avut emoții fiindcă nu știam cum e o cununie civilă în România și nu voiam să fac ceva greșit. Dar totul e în regulă și acum sunt doamna Irimiea”, a spun mireasa Ailyn, care are 29 de ani.

Cununia civilă a proapătului cuplu Ailyn și Gelu a fost transmisă în direct pe Facebook în Filipine, dar…

Ailyn a transmis ceremonia căsătoriei din Vaslui pe Facebook, pentru familia ei din Filipine. Numai că… ghinion! A avut zero vizualizări, fiindcă pe insula unde locuiește Ailyn, a fost o furtună și o pană de curent generalizată, iar rețelele de telefonie și de internet au căzut. Probabil zeii protectori ai acelei insule sunt supărați că mirele Gelu a furat-o pe frumoasa Ailyn și a adus-o în România. Familia lui Ailyn, care este una numeroasă, urmează să vadă imaginile de la cununia civilă cu întârziere. Sigur acolo vor petrece.

Mirele, mândru de mireasa sa, mai tânără cu 20 de ani!

Ca un adevărat magnat de presă, Gelu Irimiea este mândru că a reușit să o farmece pe Ailyn, o femeie mai tânără cu 20 de ani decât el, care iată, l-a urmat în România. “Mă înțeleg la perfecție cu Ailyn, mai ales că știe limba engleză foarte bine. La început i-a fost mai greu dar când a văzut că este apreciată și primită de familia mea cu brațele deschise, a început să se simtă ca acasă. Nu vom pleca în luna de miere, noi am petrecut-o în avans. Ailyn este de 40 de zile în România și am fost peste tot cu ea. Acum va trebui să se întoarcă în țara sa pentru puțin timp, unde își va lua viza permanentă. Și vom vedea apoi unde vom merge”, a spus mândru mirele.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

30 COMENTARII

 1. Ca si concluzie generala, felicitari ca si-a luat nevasta alta decat o moldoveanca. Am cunoscut un albanez onest si muncitor, care saracu s-a insurat cu una, care i-a facut viata amara. Noroc ca a lasat-o si si-a luat o femeie calumea.

 2. Bai fratilor o fi controlat-o mirele pe asa zisa filipineza inainte de casatorie? Nu de alta dar astia sunt specialisti in transsexuali si cine stie cu ce s-a ales ziaristul de la Vaslui!

 3. Chiar ca e norocos mirele – a gasit acul in carul cu fan. Cum dracu a gasit o grasa in Filipine cand alea de acolo vad mancare o data pe saptamana.
  Gasea destule grase si aici. De culoare nu mai zic, ca avem si noi „filipineze” autohtone destule :)))

 4. MARIN
  Mă bucur pentru tine, Geluțile.
  Să fii sănătos, tu și ai tăi, aici ai locul tău de ziarist, familie completă acum.
  Verb ai, îndrăzneală…e, tot la muncă ai venit…acasă.
  Casă de piatră și…La mulți ani !/DVM.

 5. Așa atipica nu e, câți nu sau combinat chiar cu arabi , diferenta de vârstă totuși e raritate
  încă 10 ani daca are noroc mai merge jucărica, dupa asta doamna se va uita la stele, si nu de bătrânețe 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.