Redevine armata obligatorie în România!? Bombă după alegeri! Milioane de români sunt vizați

Redevine armata obligatorie în România!? A explodat o informație pe acest subiect imediat după alegerile parlamentare! Milioane de români sunt vizați.

Este cutremur pentru milioane de români la aflarea veștii că armata ar putea redeveni obligatorie. Informația privind o asemenea posibilitate a fost adusă în discuție chiar de către partidul surpriză al acestor alegeri parlamentare, respectiv de cei de la AUR.

George Simion, copresedintele AUR, a declarat vineri seara, ca va cere in Parlament ca armata sa redevina obligatorie in România. George Simion si Claudiu Tarziu au fost invitati la Marius Tuca Show, care le-a pus intrebari legate de proiectele pe care vor sa le treaca prin Parlament, ce tin de identitatea romaneasca.

Claudiu Tarziu a spus ca prioritatea este reforma clasei politice.

„Licee si universitati in limba romana unde sunt comunitati romanesti. De asemenea, armata obligatorie, dar nu in sens de 3 luni sau 6 luni, dar pregatire militara pentru toti cei doritori”, a spus si George Simion in cadrul emisiunii. … https://www.capital.ro/redevine-armata-obligatorie-in-romania-bomba-dupa-alegeri-milioane-de-romani-sunt-vizati.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ