17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Refugiați ucraineni, evacuați dintr-un centru din București fără explicații, de pe o zi pe alta. Prefectul s-a contrazis în declarații

Aproape 100 de refugiați ucraineni, cazați în București la căminul Colegiului Tehnic Energetic, au aflat vineri seară că vor fi evacuați în această dimineață. Nu le-a spus nimeni de ce și nici unde vor fi mutați. Evacuarea lor generează noi bâlbâieli legate de modul în care deciziile sunt luate de autorități. Prefectul Capitalei, Toni Greblă se contrazice în declarații.

ACTUALIZARE 12.00. O femeie care a vorbit în numele refugiaților scoși în stradă a declarat reporterului Digi24 că oamenii au aflat vineri seară că trebuie să plece azi.

Am întrebat unde ne duc, ei au spus că nu știu. Suntem de acord să ne ducem, dar să știm unde. Sunt aici femei însărcinate, copii mici, bătrâni. Ne-au spus doar să ieșim, să strângem tot, că la 12.30 o să vină două autobuze să ne ducă dar nu știm unde, a spus femeia.

Ea a subliniat că refugiații au fost foarte bine tratați de români cât u stat acolo și că sunt mulțumiți de ceea ce au primit până acum…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/refugiati-ucraineni-evacuati-dintr-un-centru-din-bucuresti-de-pe-o-zi-pe-alta-prefectul-capitalei-s-a-contrazis-in-declaratii-1947665

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here