spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Regele Charles, principalul moștenitor al averii mamei sale. Ce primește William

- Advertisement -

Noul rege al Marii Britanii, Charles al III-lea, va moșteni cea mai mare parte a averii personale a regretatei sale mame, regina Elizabeth a II-a, fără să plătească impozite, relatează news.ro.

Cea mai mare parte a averii personale a reginei defuncte, estimată la 425 de milioane de euro, care revine fiului mai mare al acesteia, Charles al III-lea nu este supusă taxelor de succesiune, deoarece transferurile de la suveran la suveran nu sunt impozitate.

Este vorba de bunuri private ale Coroanei, şi anume Castelurile Balmoral şi Sandringham, evaluate la 150 de milioane de euro; o colecţie remarcabilă de timbre din vremea regelui George al V-lea, evaluată la 100 de milioane de euro; bijuterii inestimabile transmise de regina Mary şi Queen Mum, mama lui Elizabeth a II-a deţinea o colecţie de ouă Fabergé, tablouri ale unor maeştri, cai pursânge şi un portofoliu bursier foarte opac, arătat cu degetul în scandalul Paradise Papers, în 2017, când s-a dezvăluit că gestionarii averii regale au ascuns o parte a averii în Insulele Caïmans şi în Bermude.

În afară de aceste averi, Elizabeth a II-a deţinea ca fonduri proprii profiturile ducatului de Lancaster, care include sute de bunuri imobile, proprietăţi comerciale şi mii de hectare de terenuri agricole, scrie news.ro.

Dispoziţiile date de către Elizabeth a II-a cu privire la moştenirea sa nu pot fi cunoscute…https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/regele-charles-al-iii-lea-nu-va-plati-impozite-pe-2205046.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.