31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Reghecampf a intrat în direct, Anamaria Prodan a cedat: ce i-a spus despre pictorialul cu noua parteneră

Aflați în proces de divorț, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut un schimb de replici în direct la TV.

Antrenorul Universității Craiova a acceptat să intre în direct la emisiunea la care participa impresara, iar dialogul a fost unul scurt.

Reghecampf a cerut să-i fie respectată viața privată, moment în care Anamaria Prodan a răbufnit și a făcut referire la pictorialul pe care antrenorul l-a făcut alături de noua sa parteneră, Corina Caciuc.

„Păstrează-ți decența și fii mulțumit că ai avut oportunitatea să intri în direct la acest post, unde eu sunt patroană. Dar să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei ani și tot ce ai făcut acestei familii!

Nu faci decât să-ți câștigi ura copiilor tăi cu acest pictorial pe care trebuie să-l ai alături de toți copiii tăi, nu alături de această domnișoară care ne terorizează de 3 ani! Ai transferat banii noștri din conturile noastre în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum.

Foarte frumos pictorialul, dar ai uitat de Sfântul Nicolae, ai trimis bani copilului prin șofer. Ai spus că nu vrei să-l vezi, că îți aduce COVID!”, i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, la Realitatea Plus…https://www.digisport.ro/special/reghecampf-a-intrat-in-direct-anamaria-prodan-a-cedat-ce-i-a-spus-despre-pictorialul-cu-noua-partenera-1414627

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here