spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are probleme de sănătate. Membrii familiei regale, convocați la reședința din Balmoral

- Advertisement -

Medicii Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii spun că sunt „îngrijorați pentru sănătatea Majestății Sale”, potrivit unui comunicat transmis de Palatul Buckingham și preluat de presa din Regatul Unit.

Elicopterul Prințului Charles a aterizat la Balmoral după vestea că mama sa se află sub supravegherea medicilor. De altfel, toți cei patru copii ai Reginei se află deja la reședința din Balmoral sau se îndreaptă spre castel. William și Harry sunt, de asemenea, în drum spre Scoția, iar în fața reședinței suveranei s-au strâns zeci de britanici îngrijorați.

Medicii au recomandat ca Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, să rămână sub supraveghere medicală. Miercuri seara la ora 18.00 presa a fost informată de Palatul Buckingham că regina trebuie să se retragă de la organizarea unei ședințe a Consiliului Privat care fusese programată pentru joi.

Aseară, oficialii au spus că, după o zi întreagă de marți, Majestatea Sa acceptase sfatul medicului de a se odihni, ceea ce însemna că ședința Consiliului Privat pe care urma să o conducă a fost amânată„, a transmis corespondentul Sky News de la Casa Regală.

Regina Elisabeta a II-a se află, în aceste zile, la Castelul Balmoral din Scoția, acolo unde s-a întâlnit și cu Liz Truss acum două zile, pentru numirea acesteia în funcția de prim-ministru, o decizie fără precedent – toți prim-miniștrii anterior au avut întâlnirea oficială cu suverana la Londra, la Buckingham…https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/regina-elisabeta-a-ii-a-a-marii-britanii-are-2203658.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.