Registrul Auto Român a întețit controalele, zeci de mașini au fost trase pe dreapta, marți, la Huși și Podeni (FOTO)

PE RAMPĂ… Așa cum ziarul Vremea Nouă a anunțat încă de la începutul săptămânii, conducerea centrală a Registrului Auto Român a dispus controale drastice în toate județele din regiunea Moldovei. Marți a fost rândul șoferilor care au avut drum prin municipiul Huși să fie trași pe dreapta de inspectorii RAR, și să le fie verificate autovehiculele. Acțiuni asemănătoare au avut loc și în localitatea Podeni, comuna Vulturești, la intersecția Drumului Național 15D cu DJ 248. În ultimele două zile, zeci de autoturisme, autoutilitare și mașini de mare tonaj au fost oprite și verificate, în unele cazuri descoperindu-se avarii foarte grave. Acțiunea, aprobată de Ministerul Afacerilor Interne, va continua și în zilele următoare, când inspectorii RAR își vor muta activitatea în municipiul Vaslui și în comunele din împrejurimi, dar și în localitățile din zona Bârladului.
7 COMENTARII

  1. Alooo statuuuu mai construiți si străzi și după scoateți dubele în strada…. Dacă mașina întra in service luni iar miercuri pleacă pana Iași, joi o las iar la mecanic ca bate trancane,,, jante crapate,,,

  2. cei de la RAR AU LUCRAT PROFESIONIST am fost la ei de mai multe ori autoturismele in stare corespunzatoare , nimeni nu a cerut spaga,am dat intotdeauna de profesionisti, asa ca nu putem vorbi sa ne aflam in treaba . e adevarat ca padure fara uscaturi nu exista, dar nu trebuie sa blamam in mod gratuit institutiile statului. la ITP identic, daca nu a corespuns ceva prima oara am remediat , am revenit a doua oara fara probleme si fara spaga.

  3. Răzbunarea prostului???provoacă greata aceste instituții ale statului că după ce fac golanii tot ei vin și scot sula afara sa o vadă cetățeanul cat de mare o au..fiecare să înțeleagă ce vrea din ce am scris .și mă refer la toate instituțiile statului .nu numai la rar. Să vă fie rușine.

LĂSAȚI UN MESAJ