7.1 C
Vaslui
10-dec.-2022

Regizorul Paul Haggis, acuzat de viol, va plăti 7,5 milioane de dolari victimei sale

- Advertisement -

  Paul Haggis, regizorul în vârstă de 69 de ani al filmului „Crash” şi scenaristul lungmetrajelor „Million Dollar Baby” şi „Casino Royale”, a fost judecat de către un juriu civil la Curtea Supremă din New York, la finalul unui proces care a început pe 19 octombrie.

El fusese acuzat în decembrie 2017 de o specialistă în publicitate care lucrează în industria cinematografică, Haleigh Breest, că a violat-o în ianuarie 2013, când aceasta avea vârsta de 26 de ani.

În perioada care a urmat, în plin val #MeToo al dezvăluirilor făcute despre violenţele sexuale şi sexismul practicat împotriva femeilor, cineastul canadian a fost acuzat de agresiune sexuală de alte trei femei. El a fost judecat însă la New York doar pentru faptele denunţate de Haleigh Breest, pe care cineastul le-a negat întotdeauna.

Mai recent, în iunie, Paul Haggis a fost arestat în sudul Italiei, din nou pentru o prezumată agresiune sexuală comisă asupra unei tinere femei, acuzaţie pe care cineastul a negat-o…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/regizorul-paul-haggis-acuzat-de-viol-va-plati-2219346.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.