23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

Regizorul peliculei Berliner vine la premiera de la Cityplex Victoria Bârlad, pe 6 martie (VIDEO)

- Advertisement -

PREMIERÃ … „Comedia amarã” – cum o numeste regizorul Marian Crisan – BERLINER, va putea fi vãzutã în premierã în prezenta echipei la Cinema Cityplex Victoria Bârlad, pe 6 martie începând cu ora 16.00. Cel mai nou film semnat de Marian Crisan îi are în rolurile principale pe îndrãgitii actori: Ion Sapdaru, Ovidiu Crisan si Maria Junghietu. Regizorul împreunã cu echipa filmului vor fi prezenti la proiectie si vã vor rãspunde întrebãrilor la final. Datoritã normelor de sigurantã în vigoare, numãrul locurilor este extrem de limitat. 

Aflat în plinã campanie electoralã, Mocanu, „un lup bãtrân care încearcã din toate puterile sã cîstige o ultimã luptã” (Ion Sapdaru) rãmâne blocat în Salonta, un mic orãsel de provincie, de unde îsi va continua campania chiar din casa unuia dintre sãteni a cãrui viatã o invadeazã încet, încet. Viorel (Ovidiu Crisan) este tractorist de meserie iar viata lui si a sotiei sale (Maria Junghietu) va prinde un alt ritm dupã venirea politicianului. Iatã pe scurt povestea premierei de pe 6 martie, de la Cityplex Victoria Bârlad. „Eu nu am încercat sã interpretez un personaj, ci sã recreez un destin” le spunea jurnalistilor Ovidiu Crisan în conferinta de presã de la Festivalul International de Film de la Moscova (MIFF) unde filmul a fost distins cu Premiul „Keen Eye” – Russian Cinema Club Federation. Spectatorii din Bârlad vor fi printre primii care vor putea vedea filmul pe marele ecran si vor avea ocazia sã se întâlneascã cu Ion Sapdaru, Ovidiu Crisan si Marian Crisan la proiectia de pe 6 martie, ora 16.00. De îndatã ce mãsurile de sigurantã în vigoare o vor permite, filmul va ajunge si în alte localitãti din tarã. „Sper ca lansarea filmului nostru sã fie unul dintre demersurile care vor readuce publicul în sala de cinema. Vom încerca sã fim prezenti alãturi de actori la cât mai multe proiectii pentru a ne întâlni cu publicul” spune Marian Crisan.

BERLINER, un film de succes

BERLINER este cel de-al patrulea lungmetraj al regizorului Marian Crisan, cunoscut deja publicului pentru Morgen, Rocker si Orizont, dar si pentru miniseria produsã de HBO România – Valea Mutã. „Trãim într-o erã în care suntem bombardati pe telefoanele smart cu mesaje de tot felul care ne spun ce sã mancãm, cum sã ne îmbrãcãm, ce sã gãndim, cu cine sã votãm. Suntem manipulati prin mesaje emotionale puse la cale de echipe de marketing. Care sunt mecanismele din spatele acestui fenomen, care e granita dintre emotiile noastre reale si emotiile induse de media? BERLINER este si filmul unui oras, orasul meu natal, Salonta” declarã Marian Crisan. Distributia filmului este completatã de: Sorin Cocis, Ion Ruscut, George Dometi, Petre Ghimbasan, Eugen Țugulea si Ioana Chitu. Filmul a avut premiera internationalã la Moscova (Premiul Keen Eye) si îi are în distributie pe Ion Sapdaru, Ovidiu Crisan, Maria Junghietu, Sorin Cocis, Ion Ruscut, George Dometi, Petre Ghimbasan, Eugen Țugulea si Ioana Chitu. Bilete pot fi achizitionate de pe site-ul cinematografului si la casa de bilete. Numãrul de locuri este extrem de limitat!!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.