17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Reglare de conturi între clanurile de romi din Iveşti – Galaţi. Zeci de persoane s-au încăierat folosind arme alb

În jur de 40 de persoane s-au încăierat, ca-n Vestul sălbatic, pe străzile din localitatea gălăţeană Iveşti, folosind şi arme albe. Şapte persoane au fost rănite şi au ajuns la spitalele din Tecuci şi Galaţi. Totul ar fi pornit de la reglare de conturi.

Scandalul a avut loc sâmbătă seară, la Iveşti, în judeţul Galaţi. Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în comuna Iveşti, are loc un scandal în care sunt implicate în jur de 40 de persoane. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, intervenind pentru aplanarea scandalului.

Potrivit IPJ Galaţi, din primele verificări, este vorba un conflict verbal spontan între doi bărbaţi, care ar fi degenerat într-o încăierare la care au participat mai multe persoane.

La Spitalul din Tecuci s-au prezentat şapte persoane, dintre care patru în stare gravă, care au fost transferate la Spitallul Judeţean Galati. Trei au primit ingrijiri la Tecuci.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de încăierare şi poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul”, informează IPJ Galaţi.

Citeste mai mult: adev.ro/rb7f72

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here