spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Reglări de conturi în centrul Vasluiului (VIDEO)

- Advertisement -

NERVOȘI… Mai mulți tineri, cel mai probabil din mediul rural, s-au dat în stambă, sâmbătă dimineață, în centrul municipiului Vaslui, unde și-au împărțit pumni și picioare, sub ochii îngroziți ai martorilor. Înainte de a se ajunge la bătaie, agresorii aruncă unii spre alții cu pietre, cu riscul de a sparge geamurile mașinilor și magazinelor din centrul orașului. Întreg incidentul a fost filmat de Jenică Rusu, proprietarul televiziunii online, TV Dumești, care în acel moment era cazat la hotelul Racova. Sperăm ca imaginile surprinse de acesta să le fie de folos polițiștilor vasluieni, în așa fel încât cei ce se fac vinovați de tulburarea liniștii și ordinii publice să fie sancționați cât mai repede.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

34 COMENTARII

  • 112 tot la locala anunță si durează pana se hotărăsc cine trebuie sa vina :))) ca in funcție cat e de groasa treaba locala suna la politie si politia suna la jandarmi

 1. Asta e portretul întregului județ Vaslui ! Condus de o mâna de fier exact ca indivizii! Bravo domnilor, o imagine perfecta a județului. Halal conducători !
  Vasului= zdrențe, prosti, hoți, pedofili, violatori …etc
  Aici avem tot ce e mai bun din aceasta țara!

 2. Da milițienii care sunt plătiți din bani publici pentru ca noi sa avem liniște, unde erau ? Sau la MILIȚIE nu se lucrează noaptea??? De ce Miliția nu își face treaba ? Jandarmeria ???? De ce ? Dorm ca porcii in mașini camuflate cu folie neagră pe după blocuri! Daca nu se face basca ca pe vremea lu’ nea Nicu… Ăștia erau buni la canal sau pe la vreun baraj, sa vezi tu cum își vărsau nervii pe tarnacoape și lopeți și nu își mai cărau pumni in capurile alea proaste îmbibate de alcool. Mâine poimâine treci pe strada, intri in mâinile lor si te bumbacesc de nu mai ești om! MILIȚIA SA NU DOARMĂ, sa își facă treaba!
  Adios amigos!

  • cum al 2-lea?? Nu este primul?? uite, ieri în confruntare au murit înjunghiași 45 de tineri și 130 au fost răniți.

   wow……nu?
   VAZLUI TOPUL VIOLENTEI CRUZIME MAXIMĂ AOLEU …bă……voi gândiți înainte să comentati? sunteti pe praf?? jucati păcănele??

  • La fel ca și tine, nu? Nu îți nega originile ca nu e frumos! Nu te da mare „bucureștean” ca măicuța ta tot pe ulițele satului a făcut castele și a mers prin nisip cu picioarele goale! Întreabă ò!

 3. De doua ori pe saptamana se intampla asa ceva ,,politia nici gand sa intervina.Am vazut personal cum o masina a politiei statea in centru si politistii se uitau cu fundul sprijiniti de capota ,despre ce vorbim! iadul ,jungla noaptea peste tot.

 4. Chiar daca venea un echipaj de poliție nu-i putea prinde, era nevoie de mascați că să-i bată ca pe sacii cu fasole. De unde s-au strâns atâția tineri că dacă ai de cules porumbul sau la vie, nu vine niciunul.

 5. In Centru sunt camere video și o să vadă numerele de înmatriculare cu care au plecat golanii. Ăștia de unde au bani de stat în cluburi dacă nu muncesc ?

 6. Incidentul s-a petrecut în parcarea hotelului Racova, de ce agentul de pază nu a luat măsuri sau sa sune la 112 ? Dacă au deteriorat mașinile persoanelor cazate la hotel cine îi despăgubește, fiind parcare privata ?

 7. „Reglări de conturi”- titlu nepotrivit pentru neandertalienii aruncători de pietre… puneți măi bariere la intrarea în oraș ca în cetățile medievale și nu lăsați orcii să intre…

 8. Dobi, în loc sa sune la politie, filmează…… Atitudine civica! Bravo, dobi….
  Și Mihai, fratele geamăn al lui dobi!
  Ce sa faci, atât puteți, atât faceți!!!

 9. Tarani .. sau poate chiar din oras.. ca nu m-ar mira . Politia doarme .. sau chefuia pe la vreo nunta la ora… Dar na, centru orasului Vaslui 2023 .. frumos domnule Pavel si Buzatu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.