9.4 C
Vaslui
22-mart.-2023

Regulile din piaţa RCA se schimbă. ASF ar vrea să-ţi repari maşina lovită de altul direct pe asigurarea CASCO

- Advertisement -

RCA 2015: Un mai vechi proiect discutat de arbitrul pieței asigurărilor a revenit în actualitate. Introducerea „compensării directe” în caz de accident, un sistem care presupune repararea automobilului în baza asigurării CASCO deținute de către șoferul păgubit, ar însemna un mare beneficiu pentru șoferii români. Sistemul a fost aplicat în Spania și a dat rezultate peste așteptări.

RCA 2015: Specialiștii Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) discută posibilitatea introducerii sistemului de compensare directă pentru asigurările auto, scrie economica.net. De altfel, acesta este un mai vechi proiect al reglementatorului pieței discutat încă înainte de desființarea Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor(CSA) și susținut la timpul respectiv de către Corneliu Coca-Constantinescu, în prezent prim-vicepreședinte ASF. Introducerea decontării directe ar genera o adevărată revoluție în lumea asigurărilor cu beneficii certe pentru consumatori.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/regulile-din-piata-rca-se-schimba-asf-ar-vrea-sa-ti-repari-masina-lovita-de-altul-direct-pe-asigurarea-casco_209261.html#ixzz3UpndDq00

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.