spot_imgspot_img
8.2 C
Vaslui
17-apr.-2024

Reiser începe de luni refacerea trotuarelor și asfaltarea străzilor, afectate de lucrările de canalizare

- Advertisement -
Daniel Buzamăt, managerul REISER SA

BÂRLAD… De luni, 4 Iulie, echipele de muncitori ai SC Reiser SA, vor fi prezente pe străzile: Zimbrului, Alexandru cel Bun, Ioan Buzdugan, Vasile Voiculescu, Toma Chiricuța, George Tutoveanu și Pictor Adamiu.  Având în vedere semnarea contractului cu SC Motris SRL, ce vizează refacerea trotuarelor și a carosabilului în urma lucrărilor de canalizare efectuate, vineri 1 iulie, societatea a predat amplasamentul străzilor.  “Începând de săptămâna viitoare, Reiser SA va intra cu două echipe de constructori pe străzile enumerate mai sus pentru a putea fi aduse la starea inițială”, a declarat Daniel Buzamăt, managerul REISER SA.  Conducerea Reiser SA își cere scuze, anticipat, pentru disconfortul cauzat de aceste lucrări.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

 1. Carlo Goldoni – Sluga la doi stapani
  Truffaldino este un slujitor angajat la doi stapani diferiti in interval de cateva minute, fara ca nici unul sa stie ca imparte acelasi slujitor cu altcineva.
  Truffaldino duce o viata dubla, alearga de la un stapan la altul, traieste mereu cu pericolul de a fi descoperit, inventeaza minciuni asa cum respira si in general e foarte senin si vesel.

 2. Bai Daniel, ești ridicol! Nu știi sa pozezi…
  I-am spus Cezarei sa nu-ți mai arate mecla! Se oare ca nici tu nu ești prea inteligent…
  Omule, înțelege, nu te votez primar!
  Sunt heterosexual, îmi plac femeile frumoase, dar dacă ar fi invers, n-ai avea nicio șansa!
  Sunt elegant in exprimare, nu spun ca ești urat…
  Ești ridicol! Știi expresia: ca vaca-n panta?

  • Respect! Buzamat e un narcisist….
   Doamna Cezara, lăsați-l in pace pe acest individ! Nu se uita la dumneavoastră!
   Nu va lăsați manipulata!

   • Ce vorbești? Cezara e îndrăgostită de el rău de tot. Dar și el e grijuliu foc: Ii aduce pachet de la Gradinita : pizza felii, placinta cu Branza și cu mere. Sărăcuța nici nu vede ca-i aduce pachețelul cu masina Reizerului. Dar abia așteptăm campania ca sa difuzam filmulețele cu cei doi iubitei cum își împart ei “cașcavalul “. Ați fost la camera ascunsa dragilor și ați cam luat plasa!!! Va urma..

  • Daca si Buzamat (care intre noi fie vorba e omul lui Bouros si care il va trada oricand pe actualul stapan) va candida la Primarie mai bine ne mutam in Tanganika!
   Cat despre Bouros si Solomon unde ai vazut tu un partid cu doi candidati la Primarie?

   • Dacă și Buzamat se vede primar, înseamnă ca ne mutam la Ibanesti. Unde ai văzut ca un Terchea berchea ca Buzamat sa fie primar. Bai oamenilor asta e un jeg de om , pe langa ca nu-l duce capul și e prost bată. Omul e pe interes , te pupa oriunde pana isi rezolva treaba lui in rest e periculos. Sa studieze curtea de conturi și DNA-ul achiziția de piatra de la cariera draga lui de la Adjudul vechi de unde pleacă un camion și “Daniel” semnează 3 avize . Decontul se face un aviz pt piatra , unul pt studenta de la Cluj și unul pe care îl împarte cu Cezara și Dărângă .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.