31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Relația Buzărnescu-Dulca s-a încheiat urât: ”Am acceptat insultele, umilințele, acuzațiile produse de imaginația lui”

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 121 WTA) şi Marco Dulca (22 de ani), fotbalistul celor de la Chindia Târgoviștenu mai formează un cuplu.

În urmă cu câteva zile, Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au decis să pună capăt relației care dura de câteva luni. La scurt timp după ce și-au șters fotografiile pe care le aveau împreună, jucătoarea de tenis a publicat un mesaj în care a dezvăluit dificultățile pe care le-a trăit în relația cu tânărul internațional român.

Aceste ultime șase luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!https://www.digisport.ro/special/relatia-buzarnescu-dulca-s-a-incheiat-urat-am-acceptat-insultele-umilintele-acuzatiile-produse-de-imaginatia-lui-1601537

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here