Renault furat din Franța, descoperit la Albița

VIGILENȚI… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit și reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Renault care figura în bazele de date ca fiind furat din Franța, de la începutul acestui an. “Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietarul de drept al acestuia, din Franța, pentru a se deplasa în R. Moldova și că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul marca Renault este furat sau implicat în vreun litigiu.”, precizează subcomisarul d epoliție, Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Secției Teritoriale a Poliției de Frontieră (STPF) Vaslui.

Pe 25 aprilie a.c., în jurul orei 05.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, M.T., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism marca Renault, model Captur, înmatriculat în Franța. Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul are seria de șasiu diferită de cea înscrisă în certificatul de înmatriculare prezentat la control și că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Franța la data de 06.01.2021.

“Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, iar autoturismul, în valoare de 40.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.”, a mai menționat subcomisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.
2 COMENTARII

  1. Noutati despre cazul RAR aveti? Cate sunt capetele de acuzare pentru politistii de la rutieta Barlad Ionel Dumitrascu si Sandu Catalin de au fost pusi sub control judiciar? Patronul de la Anaautocenter Calugareanu este complice? De ce nu dati detalii mai multe?

LĂSAȚI UN MESAJ