17.7 C
Vaslui
16-mai-2022

Replica savuroasă pe care Adrian Năstase o dă celor care îl acuză că ar fi homosexual: „Generaţiile de idioţi cresc precum buruienile. Sunt pregătit să dau examen cu nevestele lor”

Adrian Năstase, una dintre figurile reprezentative ale politicii româneşti, a fost, de-a lungul timpului, ţinta a numeroase atacuri, multe dintre ele vinzând orientarea sa sexuală.

Adrian Năstase a declarat, în repetate rânduri, că marea lui dragoste a fost şi rămâne actuala soţie, Dana, cu care este căsătorit de 36 de ani.

Înainte de a se lega pe vecie de actuala soţie, fostul politician a mai avut un mariaj scurt, de doar un an, despre care nu a dat niciodată informaţii. A făcut-o, însă, Mădălin Voicu. Acesta a dezvăluit, cu ceva timp în urmă, că prima soţie a lui Adrian Năstase a fost Ilinca Preoteasa şi că cei doi s-au cunoscut pe băncile facultăţii.Ilinca Preoteasa, actualmente Bartolomeu, este fata fostului ministru de Externe al României, Grigore Preoteasa, care a murit în tragicul accident de avion petrecut pe 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, lângă Moscova.

Ilinca, pe care toţi băieţii o protejau, s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, deştept şi cu mare priză la reprezentantele sexului frumos”, povestea Mădălin Voicu cu ceva vreme în urmă.

Totuşi, în pofida relaţiile cu cele două femei şi a mariajului său longeviv, despre Adrian Năstase s-a tot speculat că ar avea altă orientare sexuală. Referitor la aceste zvonuri, Năstase declara, cu ceva ani în urmă, că ar fi fost lansate de un turnător la Securitate, care le-ar fi răspândit în America. Ulterior, aceste speculaţii au fost preluate în campania prezidenţială din 2004 de PD şi Vadim Tudor. …https://www.romaniatv.net/replica-savuroasa-pe-care-adrian-nastase-o-da-celor-care-il-acuza-ca-ar-fi-homosexual-generatiile-de-idioti-cresc-precum-buruienile-sunt-pregatit-sa-dau-examen-cu-nevestele-lor_5929258.html

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri