Replicile dure ale unor românce la un anunţ din Italia pentru postul de badantă: Hai sictir! Și-a pierdut mințile! 300 euro ca un sclav

Mai multe românce au venit cu comentarii dure la un anunţ postat de o italiancă în care caută să angajeze o badantă.

Replicile dure ale unor românce la un anunţ din Italia pentru postul de badantă. Femeia e dispusă să ofere 300 de euro lunar şi să asigure masă şi cazare atât celui care ocupă postul, cât şi a partenerului său.

„Caut un cuplu sau o familie italiană sau străină, pot oferi 300 de euro pe lună persoanei care rămâne acasă și o ajută pe mama cu o bunică și să facă treburile casnice și îi asigur masă și cazare și partenerului, și dacă au copii, pentru a compensa salariul mic.

În plus, pentru a vă ajuta partenerul sau pentru a găsi un loc de muncă aici, pentru moment, pot oferi o cameră dublă plus o cameră pentru copii și o bucătărie comună, dar în timp va fi și un apartament privat. Mai exact, dincolo de timpul necesar pentru a găsi un loc de muncă pentru partenerul dvs., un acoperiș deasupra capului și o farfurie la masă vor fi întotdeauna asigurate pentru întreaga familie și pentru toate facturile etc. pe cheltuiala mea.

Contactați-mă la numărul … doar cei care sunt cu adevărat interesați, au nevoie și doresc să creeze o relație ca o familie mare și care să dureze în timp fără controverse…”, sună anunţul italiencei.

Anunțul a fost vehement criticat şi a primit comentarii extrem de dure de la mai multe românce. https://www.romaniatv.net/replicile-dure-ale-unor-romance-la-un-anunt-din-italia-pentru-postul-de-badanta-hai-sictir-si-a-pierdut-mintile-300-euro-ca-un-sclav_5392293.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ