3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

REPORTAJ Angajaţii Parlamentului se tem să le ceară paşapoartele COVID senatorilor şi deputaţilor. Şoşoacă: „Nimeni n-a îndrăznit”

Restricţiile anti-COVID au fost parţial respectate în Parlament, în ziua demiterii guvernului Cîţu. Deşi prezentarea certificatului verde a devenit obligatorie pentru clienţii cafenelelor şi restaurantelor, această măsură a fost respectată aleatoriu în cazul bufetelor, cafenelelor sau restaurantului din interiorul Palatului Parlamentului, mai ales când a fost vorba de verificarea deputaţilor şi senatorilor. Unii angajaţi au recunoscut, pentru digi24.ro, sub anonimat, că s-au temut ori nu şi-au permis să solicite clienţilor-parlamentari respectivele certificate.

„Bună ziua, daţi-mi şi mie nişte apă. Să nu fie de la frigider, daţi-mi-o aşa, la temperatura camerei. Daţi-mi şi o supă”, a solicitat Parlamentarul Însetat. „Tacâm nu vreţi?”, a întrebat Doamna de la Bufet. „Nu, că o beau aşa. Ca pe cafea”.

Cafeaua este cel mai bun indiciu că în Parlamentul României se lucrează. În zilele cu ceea ce generic este cunoscut sub numele de „activitate parlamentară”, holurile instituţiei sunt inundate de aroma cafelelor gata preparate. Miroase a cafea, se lucrează. Dacă în plus miroase şi a supă ori salată la pachet, sunt semnele unei zile importante.

Iar cafenenele şi bufetele au darul de a strânge laolaltă oamenii, fie că vorbim de celebrul bufet-depozit de lângă biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, bufetul-hol care face legătura între Cameră şi Senat, sau bistroul de la Senat devenit, încă de anul trecut, un reper al celor care caută scuze să nu poarte mască şi preferă să se înghesuie la mese. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/reportaj-angajatii-parlamentului-se-tem-sa-le-ceara-pasapoartele-covid-senatorilor-si-deputatilor-sosoaca-nimeni-n-a-indraznit-1690809

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here