REPORTAJ LA LOCUL MORȚII. Cine era bărbatul din Pitești decedat după ce poliţiştii l-au trântit pe jos. „Nu era beat, comandase o cafea! Așa vorbea el”

Cum arată locul și ce spun martorii oculari ai incidentului care a rulat vineri pe televizoarele și pe calculatoarele din România? În Autogara Sud Piteşti, momentul în urma căruia a făcut un om a făcut stop cardio-respirator și murit după ce polițiștii au tăbârât pe el cu genunchii, a pornit de la o friteuză care a luat foc, pe Terasa Dual. Martorii spun că victima nu consumase mult alcool, așa cum pare în imagini, ci doar că așa era el, mai vorbăreț. În plus, atât aceștia, cât și locuitorii din zonă vorbesc despre desele incidente din zonă „Dar de murit, n-a murit nimeni până acum”. “Uleiul s-a scurs şi a început să ardă, una dintre ospătăriţe a turnat apă, iar asta a declanşat un scurtcircuit şi a sporit flacăra. De la uleiul ars, a fost mai mult fum decât foc”, spune unul dintre martorii oculari la incident. Fiind vorba despre o instalaţie electrică, incendiul a fost stins cu praf din săruri de amoniu. „Pompierii au folosit un extinctor obişnuit şi n-au avut mult de lucru”, afirmă un angajat al autogării. La câteva ore după incident, pe cimentul de lângă terasa cu pricina, se vedeau încă singurele urme ale incendiului, praful alb şi câteva pete de ulei.
Citeşte întreaga ştire: REPORTAJ LA LOCUL MORȚII. Cine era bărbatul din Pitești decedat după ce poliţiştii l-au trântit pe jos. „Nu era beat, comandase o cafea! Așa vorbea el”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ