spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

Republica Moldova riscă să rămână oricând în beznă din cauza bombardamentelor ruse din Ucraina

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Țară vecină ar putea să rămână fără lumină atât pe parcursul zilei de marți, cât și a celei de miercuri, urmare a posibilelor atacuri ruse în Ucraina. Autorităție de la Chișinău roagă oamenii să se pregătească în acest sens.

,,Stimați cetățeni, azi și mâine (29-30 noiembrie), din cauza posibililor atacuri masive cu rachete ale Rusiei asupra Ucrainei există riscul de deconectări de la energia electrică în toată țara. În caz de o astfel de situație, toate serviciile statului sunt pregătite să intervină și să restabilească livrarea de energie electrică în termeni restrânși. Rog să fim precauți și pregătiți”, a anunțat pe internet ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Recomandările autorităților

Iar în cazul deconectărilor de energie electrică, oamenii sunt sfătuiți să evite folosirea ascensoarelor, a scărilor, dar și să scoată din priză toate dispozitivele. Recomandările vin de la reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne de la Chișinău, care au elaborat un ghid…https://adevarul.ro/stiri-externe/republica-moldova/republica-moldova-risca-sa-ramana-oricand-in-bezna-2223830.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.