spot_imgspot_img
11.2 C
Vaslui
25-feb.-2024

Restaurant cu stil și clienți nervoși de Revelion. Bătaie de la un loc în toaletă

- Advertisement -

INCIDENT… Bătaie ca în filme într-un club de fițe din Vaslui. Încăierarea s-a produs de la revendicarea unei toalete din baia Restaurantului Stil din Copou. Evenimentul s-a produs la petrecerea organizată de Revelion, mai spre dimineață, când aburii alcoolului l-au determinat pe un tânăr să bată cu picioarele în ușa unei cabine de la toaleta bărbaților, după ce i s-a părut că cel care tocmai intrase a zăbovit prea mult. Se pare că era singura toaletă disponibilă din baia destinată bărbaților, iar cei prezenți la petrecere au reclamat organizatorului mesei festive că la baie sunt probleme: toalete înfundat și vomă peste tot.

Femeia de serviciu a sunat la 112, când luptătorul MMA l-a pocnit pe un petrecăreț care se scăpa pe el

Tânărul îndrăzneț care bătea cu picioarele în ușă nu și-a închipuit că în toaletă este un luptător legitimat la un club de temut din Vaslui, iar când acesta a ieșit, i-a tras câțiva pumni celui grăbit să-și facă nevoile. Speriată, femeia de serviciu a alertat paza clubului, dar a sunat și la 112. Paznicii i-au scos pe cei doi protagoniști ai scandalului din curtea restaurantului, au închis poarta și le-au transmis bătăușilor că se pot bate liniștiți cât vor. Poliția a ajuns la locul incidentului și i-au potolit pe cei doi. “Cel care a bătut cu picioarele în ușa toaletei îl știu, nu este un tip violent, stă în Crucea Gării, dar a băut mai mult decât trebuie și a prins curaj. Cel care l-a pocnit este un tip care este legitimat la un club de MMA și e destul de violent. Nu mi-am închipuit că și la acest restaurant, care este amplasat în Copou și are stil, avem astfel de specimene care se încaieră de la un loc la toaletă. Este ultimul an când o să venim aici, fiindcă nu vrem să petrecem seara dintre ani cu derbedeii”, a spus un martor care a asistat la toată scena.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Nu ne mai mira nimic, sa ne uitam la afișul ultimului asa zis concurs de bătaie cu niște litere, cum s or chema și vedem acolo o parte plus cei care i coordonează, dacă putem zice asa… Legea aia nu se ține, ca de altfel toate în România noastră.. Au doar tricouri, sportivii adevărați nu și arata mușchii decât în spațiu amenajat, nu în centru, nu când au uniforme pe ei, nu la restaurant dacă a bătut niște rachiu adus în plasa de rafie…

  2. Ce practica ăla, mma? Pai știți că sportivii care practica sporturi de contact, nu au voie sa se bata pe strada! Este o lege data în acest sens, ei trebuie să fie exemplu în societate, nu sa se lase pradă emoțiilor de moment. Dar la Vaslui nu se știe de asta, aici e marlanimea in floare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.