spot_imgspot_img
spot_img
4.9 C
Vaslui
03-dec.-2023

Rețeta unui spital condus bine: directori care știu medicină. „Restul au senzația că se conduce ca un chioșc“

- Advertisement -

Un medic botoșănean, cu mare experiență, cere regândirea managementului sanitar în România. Acesta spune că directorii fără studii medicale, numiți în sistemul sanitar, nu înțeleg adevăratele nevoi ale spitalelor. Iar în aceste condiții, medicii sunt mai expuși la malpraxis.

Medicul Radu Malancea este șef al Secției de Ortopedie a Spitalului Județean ”Mavromati„ Botoșani și unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici ortoped din județul Botoșani. Are o vastă experiență și zeci de mii de operații la activ. Medicul botoșănean a tras, recent, un semnal de alarmă privind managementul spitalelor din România. Acesta susține că doar directorii cu studii și cunoștințe medicale serioase pot conduce eficient o unitate spitalicească.

„Ei au senzația că se conduce ca un chioșc”

Medicul Radu Malancea se declară nemulțumit de faptul că unii manageri de spital, fără studii medicale, nu înțeleg nevoile reale ale unei secții dintr-o unitate spitalicească. Mai precis, privesc lucrurile, în cel mai bun caz, doar din perspectivă economică…https://adevarul.ro/stiri-locale/botosani/reteta-unui-management-de-spital-directori-care-2308191.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.