4.8 C
Vaslui
30-nov.-2022

RETUR CU SCANDAL

- Advertisement -

DEFECTIUNI… Derby-ul din prima etapã a returului dintre Foresta Zorleni si AutoRom Pãdureni nu s-a mai disputat, deoarece mijlocul de transport cu care oaspetii au fãcut deplasarea s-a defectat. Oficialii echipei din Zorleni sustin cã cei de la Pãdureni au inventat acest motiv pentru a nu pierde jocul la masa verde.

Liga a IV-a Vaslui a debutat duminicã, în noul an. Din cele sase meciuri programate, doar douã nu s-au disputat. Dacã jocul dintre LPS Vaslui si Smart Negresti a fost amânat cu acordul ambelor formatii, meciul dintre Foresta Zorleni si AutoRom Pãdureni nu s-a disputat, pentru cã masina echipei oaspete s-a defectat, cel putin asa sustin oficialii AJF. Nu de aceeasi pãrere este însã si Iulian Ciutã, patronul Forestei Zorleni, care ne-a declarat cã Pãdureniul a încercat încã din cursul sãptãmânii sã amâne meciul. “Încã de vineri au încercat sã facã tot posibilul ca meciul sã nu se dispute. Au spus cã au sase jucãtori care suferã de nu stiu ce viroze, iar acum au gãsit-o pe asta cu masina. AutoRom e o echipã cu pretentii care vrea sã ajungã la play-off si normal nu trebuia sã facã asta”, a declarat Iulian Ciutã.

FCM Husi, victorie la scor

Liderul Ligii a IV-a, FCM Husi nu a avut probleme la Drânceni, unde s-au impus cu 6-1 în fata unei echipe modeste, care se luptã pentru evitarea play-out-ului. La un pas de de a se retrage din campionat, Suletea a rãmas în competitie, iar în prima etapã a returului a câstigat pe terenul echipei a doua a Vasluiului, scor 3-1. Tot în etapa de ieri, Avântul Zãpodeni a remizat, 3-3 la Stãnilesti, în vreme ce Juventus Fãlciu a învins, pe teren propriu pe Multim Perieni, sor 3-2.

Liga a IV-a, etapa a XIV-a:

Olimpia Stãnilesti – Avântul Zãpodeni 3-3

FC Vaslui II – Vitis Suletea 1-3

Juventus Fãlciu – Multim Perieni 3-2

Foresta Zorleni – AutoRom Pãdureni (nu s-a disputat)

FC Drânceni – FCM Husi 1-6

LPS Vaslui – Smart Negresti (amânat)

Flacãra Murgeni stã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.