10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Reunire cu noutăți în lot la CSM Vaslui

- Advertisement -
START ÎN PREGĂTIRI… CSM Vaslui a sunat adunarea. Handbaliștii vasluieni s-au reunit la stadionul “Municipal” pentru abordarea stagiunii 2022-2023, care va debuta pe 27 august.

LA TREABĂ… După aproape două luni de la încheierea campionatului, handbaliștii de la CSM Vaslui au revenit la pregătiri. La prima ședință de antrenament s-au prezentat 18 jucători, printre care și patru noutăți: Rareș Păunică, Maxim Oancea, Bogdan Păunescu și Vladyslav Kobzii. Primul meci amical va avea loc la finalul lunii, pe 30 iulie, cu CSM Focșani, în deplasare.

Echipa de handbal masculin a CSM Vaslui s-a reunit în vederea pregătirii pentru noului sezon al Ligii Zimbrilor, care debutează pe 27 august. Sub comanda antrenorilor Bogdan Pralea și Sebastian Hagiu s-au antrenat 18 jucători. Au absentat Răzvan Chiratcu (convocat la națională de tineret) și Artsem Padasinau (învoit de club). Noutățile din lotul echipei vasluiene le reprezintă Maxim Oancea (inter stânga), Rareș Păunică (extremă stânga), Vladyslav Kobzii (inter stânga) și Bogdan Păunescu (pivot). Cei 18 handbaliști prezenți la reunire sunt: Valentin Petrila, Eduard Cioată, Andrei Popa Rareș Punică, Vlad Hușanu, Silvian Amihăesi, Gabriel Cumpănici, Vladyslav Kobzii, Maxim Oancea, Maksym Karamyshev, Dragoș Soare, Darius Drago, Bogdan Cîrchea, Vladimir Carali, Alexandru Ionescu, Bogdan Păunescu, Andrei Ciurescu Manea și Florin Acatrinei. Handbaliștii vasluieni au început antrenamentele cu alergări ușoare, de reacomodare la efort. Primul amical va avea loc pe 30 iulie, în deplasare, cu CSM Focșani.

Trei turnee amicale pentru CSM Vaslui

În luna august, CSM Vaslui va participa la mai multe turnee amicale de pregătire. Primul va avea loc la Bacău, în perioada 4-6 august, unde vor da piept cu CSM Bacău, Steaua București și HC Buzău. În perioada 14-16 august, la Vaslui, va avea loc o nouă ediție a Cupei Municipiului Vaslui la handbal, organizată cu ocazia Zilelor Municipiului Vaslui. La acest turneu vor participa CSM Vaslui, HC Odorheiu Secuiesc, HC Buzău și HC Radovis, echipă din municipiul Radovis, din Macedonia de Nord, înfrîțit cu orașul nostru. Patru zile mai târziu, CSM Vaslui va participa la o altă competiție amicală, la Buzău, unde se va duela cu HC Buzău, CSM Bacău și Politehnica Timișoara.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Nea Aghitoaie, matale ești bre? Mai lasă ne, nu i mai sufla lui Paval în urechi, face otita, sincer… Te ai dat drept altul și l sufli oleacă și pe Sebastian, asa i? Lasă i așa, ca s copți…

  2. S-au reunit, au fost confirmată susținerea CL Vaslui dar am slăbit îngrozitor la nivelul băncii tehnice.
    Respect maxim pentru Bogdan Pralea dar el e mai bun ca secund . Dar ce să faci cu oportunistul de Hagiu ca și antrenor de handbal? Ce anume îl recomandă în afară de foamea de bani? A cărat pe vremuri o mulțime de juniori de la LPS Vaslui către CSM Bacău la prietenul său Armanu iar acum pozează în salvatorul vasluian.
    A avut niste aparitii efemere prin arbitraj ( se știe ce tarif avea ptr victorie) si iși imaginează că asta compenseaza totul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.