spot_img
22.2 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

LIVE: Marius Arcăleanu, candidatul ADU la Primăria municipiului Vaslui, prezent la Vremea Adevărului

- Advertisement -

LIVE… Marius Arcăleanu, candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU) la Primăria municipiului Vaslui, a revenit astăzi în studioul Vremea Adevărului pentru a ne va prezenta soluțiile sale la cele mai importante probleme ale vasluienilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

 1. La primăria Vaslui candidează 4 liberali la diferite partide. Uitați-vă la toti 4 și alegeți persoana cu cea mai buna pregătire intelectuală, profesionala cu o cariera demna de urmat și care are capacitatea de a face ceva bun pentru oraș. Alege-ți omul nu partidul. Cu parere de rau Arcaleanu nu se încadrează aici.

 2. Vaslui Psd i-a tinut captivi pe alegatori, deci cum sa castige vreun candidat oricat de bun ar fi contra Ciumei Rosii. Inainte de a pune stampila faceti comparatie intre candidati. Oricine este mai putin rau pentru Vaslui decat psd.
  Succes ADU peste tot!

  • Nu este vorba de cine este mai puțin rău. Dacă e o “altă Marie cu aceeași pălărie”, nu face nicio diferență ca e PSD sau un altu’
   Cel care câștigă primăria trebuie să fie un om serios, integru, sa își facă o echipa cu care să colaboreze și să implementeze promisiunile făcute, sa vina cu idei noi, sa aibă capacitatea de a asculta și de a lua decizii bune pentru cetățenii orașului.
   Vasluiul, si nu numai, are nevoie de un primar de calitate, om simplu – fără arogante, înconjurat de oameni serioși, cu care sa se poată consulta si să facă treabă!

 3. Bani, bani, bani – asta e mita electorala! Nu e ok sa îți atragi alegătorii prin astfel de practici!
  Bani pentru medicamente: cred ca facem parte din puținele țări în care se iese cu sacoșa de medicamente din farmacii sau chiar cu căruțul…. Absolut dezolant.
  Faceți cat mai multe spații verzi, plantați copaci, scoateți betoanele din zona centrală, reduceți betoanele din jurul blocurilor, refaceți traseele autobuzelor și timpul de așteptare ale acestora, transport dinspre și înspre Vaslui pentru cei ce locuiesc în satele apropiate, stârpiți bișnițarii din piețe – lăsați-i pe producători să își promoveze și să își vândă produsele, creșteți siguranța cetățenilor – introducerea rampelor permanente (nu din cauciuc) în asfalt înaintea trecerilor de pietoni cat si prin alte zone sa tăiați din elanul vitezomanilor. Creați locuri de muncă, atrageți investitori. Dezvoltați orașul, creșteți modul de trai pentru ca la ora actuală prețurile apartamentelor, chiriilor îl depășește pe cele din orașele mai mari, ceea ce nu se justifică pentru ceea ce oferă.
  Faceți ceva și pentru persoanele cu dizabilități, o categorie foarte afectata și discriminată la ora actuală în România.
  Stârpiți incompetentii care se perinda la ora actuală prin Primărie, evaluati-i și păstrați-i pe cei buni, oameni de calitate care vor să faca și să schimbe ceva, stârpiți clanurile din administrație.

 4. Comuniștii alegeau oameni care învățau carte pe bune în funcții de conducere, democrația ne baga anal-fabetii peste tot .

 5. Arcaleanu e candidatul de serviciu. A candidat de 3 ori fără succes și nu s-a convins ca este slab, încearcă și a 4 oară ca în bancul cu prosti. El crede ca primăria Vaslui se conduce cu măscărici care îl finanțează. Interlopii nu o sa ajungă în primărie oricât ar vrea Arcaleanu.

  • Mai schimbă povestea! Au invatat postacii analfabeti de la aur, de la marele lor conducator ca Arcaleanu e candidatul de serviciu… sunteți penibili! Apropo, câte suburbii are municipiul Vaslui???

  • Arcaleanu ar trebui sa se interneze la Socola la cate prostii ii debiteaza mintea. cum sa reusesti cand te lauzi ca esti marele economist care poate sa conduca un municipiu , dar tu iei nota 1 (unu) la examenul pentru director la casa de sanatate care este doar o institutie cu cativa angajati…..Arcaleanu sa isi scoata intai gargaunii din cap ca prea abereaza cu promisiunile lui electorale…..

 6. Esti un lingău! Nu ma interesează nici un candidat…toti sunt puși pe capatuială! Dar eu personal sunt contra PSD! Nu este Arcaleanu bun dar în lipsa de altceva……vom vedea! Sa nu se creadă invingator ca Geoană vs Băsescu! Prea le știe pe toate și crede ma ca este pieirea lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.