10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Revoltă la Arsura! Sătenii nu o mai vor pe Tatiana în comuna lor

- Advertisement -
CĂUTATĂ…Pentru a scăpa de răspundere, Tatiana Nedelcu a fugit de acasă și sătenii cred că a ajuns în Italia.

CERERE… Sătui de derapajele consătencei lor Tatiana Nedelcu, oamenii din Arsura cer autorităților să-și facă treaba și femeia să nu se mai întoarcă la ei în comună. Basarabeanca a reușit să nu mai fie dorită în comunitate după ce a fost acuzată, în repetate rânduri, că și-a maltratat copilul din prima căsătorie dar și pentru faptul că, de câteva ori, și-a bătut consătencele. Astfel, în 2018, Tatiana Nedelcu a ajuns în atenția autorităților după câteva filmări în care era surprinsă în timp ce-și umilea și maltrata copilul de 10 ani. Și acum, femeia a ajuns, încă o dată, în atenția autorităților după ce scenele respective s-au repetat. Autoritățile încearcă acum să dea de urma ei pentru a o trage la răspundere, dar se pare că femeia a dispărut de la domiciliu.

Ultimile isprăvi ale Tatianei Nedelcu, moldoveanca de la Arsura acuzată că-și maltratează copilul din prima căsătorie, a iscat o adevărată revoltă în comună. Oamenii spun că nu o mai vor în comunitate și cer autorităților să-și facă treaba și femeia să fie, în sfârșit, trasă la răspundere. “Femeia asta nu numai că și-a bătut copilul în repetate rânduri, dar a făcut tărăboi și în comună. A bătut două femei de aici degeaba și, de fiecare dată când se îmbăta, căuta scandal. Avea și o prietenă, Florentina. Cu ea se închidea în casă și se apucau de băut. Copiii erau și ei închiși și puteau ieși doar când venea tatăl lor de la Iași, de la muncă. Acum am înțeles că a fugit în Italia să scape de răspundere și poate că nu se va mai întoarce”, spun oamenii din Arsura. Tatiana Nedelcu a ajuns să fie cunoscută opiniei publice după ce, în 2018, a fost judecată și condamnată la amendă penală și a fost la un pas să fie decăzută din drepturi după ce a fost filmată în timp ce maltrata și umilea copilul provenit din prima căsătorie. Băută bine, aceasta îi pune întrebări incoerente copilului, care stă înfricoșat pe o margine de pat. În alte filmulețe, individa se năpustește asupra copilului ce avea doar 10 ani pe atunci și-l lovește mai rău ca pe un animal. Tatăl intervenea cu destulă întârziere în corecțiile aplicate copilului. Prefera să filmeze scena, în loc să-și potolească soția. Grav este că pe una din filmări, acesta surprinde și momentul în care femeia îi cere micuțului să își dea chiloții jos. Acum, după patru ani de la acele evenimente, situație se repetă. Copilul maltratat a fost descoperit pe un drum din afara comunei de către șoferul microbuzului școlar și avea semne de mușcături pe corp și de ștrangulare în jurul gâtului. Autoritățile au fost sesizate. Oamenii din comună sunt revoltați și spun că acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă cei din primărie, de la serviciu social, și-ar fi făcut treaba și ar fi făcut demersul ca mama denaturantă să fie decăzută din drepturile părintești.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Deci cursurile de parenting (fictive) nu si-au dovedit eficienta…Cred ca e clar pentru toata lumea, dar mai ales pentru cei in mana carora sta puterea deciziei, care este locul potrivit pentru acest specimen!!!
    Dumnezeu sa va ajute intru dreptate si adevar!

  2. Cred ca numarul de mandate pt un primar ar trebui limitat,la maximum 3! In acest mod, primarii nu ar mai deveni baroni locali, greu de schimbat si care ajung sa conduca dupa bunul plac, o comunitate ca pe mosia lor! Democratia, presupune o schimbare aproape continua si nu o dinastie!

  3. Cred ca numarul de mandate pt un primar ar trebui limitat,la maximum 3! In acest mod, primarii nu ar mai deveni baroni locali, greu de schimbat si care ajung sa conduca dupa bunul plac, o comunitate ca pe mosia lor! Democratia, presupune o schimbare aproape continua si nu o dinastie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.