Revolta unui tată din Huși, după ce fiului său i-a fost interzis să împartă bomboane colegilor de grădiniță: “dezumanizare și cretinism la cote înalte”

ATITUDINE… În timp ce guvernanții României își sărbătoresc zilele de naștere prin birourile Casei Poporului, cu băuturi fine, trabucuri și fără respectarea distanțării fizică, în țară măsurile de protecție sanitară trebuie respectate cu sfințenie, chiar dacă de multe ori acestea frizează ridicolul. Un astfel de episod a avut loc la Huși, unde unui copil în vârstă de 4 ani, care a vrut să-și serbeze, luni,  ziua aniversară, i-a fost interzis să-și servească colegii de grupă cu bomboane. Dulciurile, învelite fiecare în ambalajul propriu, erau puse într-o cutie sigilată, însă acest lucru nu a contat pentru personalul grădiniței. Împărțirea bomboanelor a fost interzisă, raționamentul fiind neînțeles de tatăl băiețelului, care și-a văzut micuțul plângând, și nu de bucurie.

Revoltat peste măsură, bărbatul a povestit cele întâmplate, luni dimineață, la grădiniță, relatare pe care o vom reda în rândurile următoare: “Astăzi, copilul meu face patru anișori. Dimineata s-a trezit bucuros și ne-a spus următorul lucru la patru ani: “mami sunt emoționat”. Vă dați seama trăirea lui la patru anișori. Ne spălăm, ne îmbrăcăm, și mergem bucuroși la grădiniță, maică-sa i-a pregătit o simplă cutie de bomboane Chokotoff, sigilată, cu bomboane înăuntru ambalate pentru a-și servi colegii (așa cum am făcut toți toata viața). Emoția lui era fantastică, mergea singur cu aceasta cutie în mână când, șoc și groază, nu se pot servi bomboane în clase pentru că așa spune legea sanitară cu restricțiile în vigoare! Ne conformăm, luăm cutia înapoi, dar cel mic izbucnește în plâns. Vă spun sigur că sentimentul lui nu are cum să mintă, iar noi suntem șocați. Dezumanizare și cretinism la cote înalte. Poate noi înțelegem, dar ce vor înțelege acești copii? Cum vom putea să-i facem atenți la cei din jur, cum îi putem educa să-și ajute aproapele când țara asta îi obligă să se distanțeze prin orice mijloace? Cum să fie mall-urile pline și copiii la grădiniță să nu-și poată da o bomboană ambalată și în cutie? Bă ordinarilor, să vă fie frică de Dumnezeul Nostru, că veți plăti ororile astea cu vârf și îndesat!”, a scris tatăl copilului, pe pagina sa de Facebook.

Copiii nu au voie cu bomboane sigilate, guvernanții au voie cu gustări și băuturi

În luna mai a anului trecut, când România era lovită în plin de pandemia de COVID-19, pe rețelele de socializare devenise virală o fotografie făcută în biroul premierului de la acea vreme, Ludovic Orban, care și-a serbat ziua de naștere alături de mai mulți membri de cabinet. Acesta recunoscuse că și-a servit invitații cu gustări, trabucuri și băuturi alcoolice. “Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulți colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză și au venit să-mi ureze la mulți ani. După ce au venit i-am servit, vedeți că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem și îi servisem pe colegi cum e firesc “, declara Ludovic Orban imediat după ce poza devenise virală pe internet. I-am întreba pe cei responsabili cu aplicarea măsurilor sanitare dacă bomboanele sigilate ale băiețelului de patru ani din Huși reprezintă un risc de infectare mai ridicat decât gustările puse în farfurii de Ludovic Orban, însă cu siguranță nu am primi niciun răspuns pentru că de mai bine de un an de zile, autoritățile refuză să comunice și logica după care au fost luate aceste măsuri de prevenire a răspândirii virusului.
7 COMENTARII

 1. De ce nu i-a invitat acasă daca ii ardea asa tare ?
  Instituțiile de stat au obligația sa respecte legile. Daca nu le respecta nu-i bine, daca le respecta iar nu-i bine, pai mai dați-o în..

  • Scrie in text ” cutia era sigilata iar bomboanele si ele in interior ambalate”!!!!Ce casa mai omule?????Daca copiii stau la gradinita intr-o clasa 20 si nu se infecteaza, acea cutie sigilata cu ce i infecta?????Nu a scris de masti, de alte restrictii, a scris de o simpla bomboana omule, o bomboana securizata!!!!Tu cum ai trecut prin copilarie?????Vai de mama noastra, ne meritam soarta cat de curand!!!

   • Si care e problema, e pandemie, trebuie pus afiș la intrare? și la școli s-au interzis de 1 și 8 martie florile și mărțișoarele, și onomasticile în incintele școlilor, n-a murit și nici scandal n-a făcut nimeni

 2. Mare e gradina Domnului. Puneti mana pe carte cititi orice, evitati total facebook si poate va mai ,,desteptati” pentruca din 90 in coace 80% din poporul roman a devenit ANALFABET. Pacat ca prostia nu doare si nu se transforma rapid in maladii cauzatoare de moarte ca am ajunge si noi englezi.

 3. Vedeti ca asta e nimic , vor sa va omoare cu “vaccinurile” experimentale cu mRNA , agenda miliardarilor globalisti care dicteaza intregii planete este depopularea , feriti-va de moartea in halat alb.
  Or sa va dea “vaccinuri” pana va vad pe toti crapati.

 4. Daca e virus inchide scoala, inchide tot bag p*la-n mata, autobuze, industrie, tot… si lasa doar livrari la domiciliu. Dai ajutor la oameni ca doar ei sunt statul si ti-au dat taxe sa mananci cand a fost bine cum face Anglia. Voi stiti numai sa s*geti :))

  • 1. Huh? Si… ce anume sa se livreze la domiciliu, daca toate celelalte domenii de activitate sunt închise? 🙂
   2. Taxele se iau, nu se dau! 🙂
   Concluzia: multa prostie mai zace in unii…

LĂSAȚI UN MESAJ